Una dintre cele mai frumoase prezențe din televiziunea autohtonă împlinește astăzi o vârstă care pare a fi adevărată doar pe hârtie - 45 de ani. Prezentatoarea TV e scăldată în felicitări, dar cel mai special mesaj i-a venit cu siguranță din depărtare, de la fiica mai mare.

Diana, fiica de 26 de ani a prezentatoarei TV, i-a trimis un mesaj de felicitare din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, acolo unde este stabilită cu traiul în prezent. Diana este căsătorită, tocmai de aceea poza pe care a împărtășit-o odată cu mesajul o afișează în rochie de mireasă.

Mama, chiar dacă erai foarte tânară atunci când m-ai adus pe lume, nimic nu te-a împiedicat să fii o mămică-exemplu. Cum să dăruiești dragoste, căldură și chiar și sufletu-ți este în felul tău de a fi și nu ține de vârstă. Tu ești omul datorită căruia cred în puterea iubirii și a binelui pe pământ. Este o binecuvântare că anume tu ești mămica mea. La mulți ani, mama!”, se arată în mesajul venit de departe.

Menționăm că Aurelia Vasilică a devenit mamă la vârsta de 19 ani. Între prima și a doua fiică – Sofia, există o diferență de 17 ani. Recent, întreaga familie s-a reunit în Regat.

13880145_10209015694164770_5191757548700145804_n

La mulți ani cu sănătate, Aurelia Vasilică!

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: