Lanurile de levănțincă încă își mai dezvăluie splendoarea inflorescenței violete - o ocazie perfectă de a ieși cu familia în câmp și de a surprinde aceste minunate momente într-o colecție de fotografii. La fel a făcut și Aurel Chirtoacă. Interpretul și-a luat familia și a mers tocmai la Rezina, pentru a savura mireasma și culoarea unui lan violet. La ședința foto a participat și micuța Ilinca.

„Și la Rezina avem levanțică”, recunoaște Aurel Chirtoacă, pe pagina sa oficială de Facebook, acolo unde a distribuit și o colecție de fotografii de familie, realizate într-un lan imens de levănțică în floare. În portrete apare și Ilinca – fetița de jumătate de an a cuplului Chirtoacă, proaspăt creștinată în luna mai. Ilincăi pare să-i fi plăcut această descoperire plină de miros și culoare!

În fotografii îl veți vedea și pe flăcăul familiei Chirtoacă. Deși are doar 6 ani, Laurențiu – fiul lui Aurel și al Danielei Chirtoacă, are mare grijă de surioasa sa „nou-nouță”. Băiețelul își ține surioara în brațe și a învățat chiar cum se schimbă un scutec!

Amintim că Daniela și Aurel Chirtoacă au organizat botezul fetiței lor la sfârșitul lunii mai. La eveniment, întreaga familie a purtat haine tradiționale. Evenimentul a avut loc la Biserica din Lemn de la porțile Chișinăului.

Foto: Faebook/ Arhva Personală

Distribuie articolul: