Deja de câteva luni, cântărețul Aurel Chirtoacă și soția sa, Daniela, știu ce înseamnă să fie părinți de fată. Dumnezeu le-a oferit un copil care iubește liniștea și care poate dormi ore în șir fără să plângă. Micuța Ilinca a venit ca o adevărată binecuvântare, iar cu cât mai mult crește, demonstrează că seamănă tot mai mult cu tata. Cum arată fetița de 3 luni, vedeți mai jos.

În costum și balerini roșii, căciuliță și cămașă albă, micuța Ilinca a participat astăzi la o mică ședință foto de familie. Fetița de 3 luni a cuplului Chirtoacă demonstrează tuturor că este puternică și că deja își sprijină corpul cu piciorușele, dacă este ajutată de mâinile puternice ale părinților.

foto: Facebook

foto: Facebook

„Totul s-a schimbat, e mai interesant, suntem mai atenți la tot ce facem și la ce vorbim cu Ilinca. Nu înțelege ea chiar tot, dar înțelege când vorbim de rău. Ilinca este un copil cuminte și nu prea plânge. Dar noi o mai lăsăm să plângă, ca să vedem ce e cu vocea ei și ca să-i mai antrenăm și plămânii”, mărturisea Aurel Chirtoacă într-un interviu recent.

foto: Facebook

foto: Facebook

Tatăl fetiței recunoaște că Ilinca este un fotomodel în devenire, iar felul în care pozează acum în fotografii, este o dovadă bună a acestui fapt.

foto: Instagram

foto: Instagram

Ilinca este și cea mai mare bucurie a fratelui  Laurențiu. Împreună cu tata, frățiorul de 6 ani al Ilincăi își ajută mama la treburi prin casă.

Cu cine ziceți că seamănă fetița?

Distribuie articolul: