Nu s-a gândit nici pentru o clipă că ar putea fi vreodată mamă de fete. Mai mult, după firea sa băiețoasă se credea mai curând o bună mamă de băieți. Dumnezeu a binecuvântat-o pe interpreta de muzică ușoară Aura cu doua fetițe, iar acum artista nu își închipuie cum ar fi viața fără ele. De 10 ani le cântă cu drag: Lory și Bety.

Nici nu ne-am imaginat că vor fi două fetițe

Știam din start că vor fi doi copii, planificați și mult așteptați în familia noastră, însă că vor fi fete sau băieți nu ne-am gândit. La prima ecografie ni s-a spus sigur că una este fetiță, al doilea Bebeluș nu se vedea sigur. Soțul avea speranțe mari ca vom avea și fată și băiat. Al doilea examen ecografic ne-a lăsat cumva uimiți: pe mine care nu mă imaginam crescând fete și pe soț – intuiția lui a dat greș. Până la urmă conta starea lor de sănătate mai mult, iar fericirea că vor fi două surori acum este de nedescris.

Aura

Gemene și nedespărțite

Mă gândesc mereu că nu există bucurie mai mare pentru un băiat să aibă un frate și pentru o fată să aibă o surioară. Comunicarea, relaționarea, jocul, încrederea… totul este special și foarte frumos între frații de același sex, dar mai ales și de aceeași vârstă. Nu neg că mi-a fost foarte greu, mare noroc de mama mea am avut, care de 10 ani sta cu noi. Însă în tot acest timp am avut atâtea momente deosebite împreună și toate cu o fericire dublă!

Aura, Lory și Bety

Tata e Regele casei

Mai cu seamă că e și bunica la noi, cu patru femei în casă, soțul meu este răsfățatul familiei. Probabil că, bărbat fiind, și-a dorit un băiat, însă fetele îl compleșesc cu atâta afecțiune, îl pupă, îi s-ar în spate, că eu doar stau uneori dintr-o parte și îi admir. Cumva Dumnezeu a facut parte dreaptă și fetele au ambele trăsături atât de la mine cât și de la tatăl lor, până și caracterele sunt împărțite – deci ele ne-au moștenit la toate capitolele, sper doar să ne întreacă în reușite, precum e și firesc.

Aura, Lory și Bety

Sunt fetițe, deci să fie fericite

Ce poate să își dorească o mamă pentru copii ei? Multă sănătate în primul rând, să reușească în toate domeniile unde și-au propus să ajungă și, pentru că sunt fete, vreau să le văd fericite și împlinite. Să aibă parte de toată fericirea din lume, pentru că o merită! Ce ține de mine, ele sunt împlinirea mea și a tatălui lor, în ele ne punem toată speranța pentru adevărați oameni în viață.

Lory și Bety: „Ne este bine împreună și o împărțim pe mama doar la doi”

Au învățat din prima zi că mama există deopotrivă pentru ambele, iar despre gelozie nici nu poate fi vorba. Atât Lory, cât și Bety sunt mândre că sint fetele Aurei: „Desigur ca e fain să fii fiica Aurei, mai ales că mama este celebră și în felul acesta avem și noi parte de multă atenție din partea presei și a iubitorilor cântecului ei. De cealaltă parte o așteptăm uneori mult de la concerte și când e vorba de spectacole mari, trebuie să o împărțim cu mai mulți”, a spus Lory. Bety, ca și sora ei, de fapt, spune că cel mai bine se simte în formula cu care s-au obișnuit: „Nu îmi mai doresc surori sau frați, poște pentru că m-am obișnuit foarte mult cu Lory, o iubesc, este sora mea, iar părinții deja au alte griji mai mari. Noi suntem împreună mai mereu, avem aceiași prieteni și aproape aceleași pasiuni… Ne este foarte bine așa acum.”

 Aura

Fiicele îi urează Aurei multă sănătate, piese care să devină șlagăre, concerte de succes, proiecte interesante și mult timp pentru ele. „Ne mândrim cu mama noastră. Oricui am spune despre ea, toți o cunosc, iar nouă ne crește inima când îi auzim melodiile!”

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: