Site-ul pentruEa.md a devenit ea.md, iar cu  această ocazie s- a organizat o mega petrecere în Pijamale pentru femeile care ne citesc și merită o distracție pe cinste.

Femei de afaceri, artiste, designeri, și simple cititoare fidele ale Revistei au renunțat la hainele cotidiene și au avut curajul să vină la eveniment în pijamaua de acasă.

Invitatele au ales cele mai comode pijamale, pentru ca să se poată distra la maxim, mai ales că de-a lungul evenimentului au participat la concursuri distractive, licitații și jocuri care nu le-au lăsat nici pentru un minut să se plictisească.

Fetele au defilat în pijamale sexy marca Lolita, iar mai târziu au prezetat cea mai recentă colecție de rochii de la Nanetty.

Citește și  Femeile, inspirate de noul design Ea.md, după relansare (Video)

Invitatele au avut parte de o supriză de la băieții de la Brio Sonores, care le-au cântat au dansat pe ritmuri de belly dance cu invitatele noastre. Mai tarziu a apărut și Igor Sirbu în rolul de prinț, care-și caută cenușăreasa.

Nicio invitată nu a stat locului la petrecere,  toate au uitat de inhibiții și s-au relaxat la maxim. De aceea vă promitem că această petrecerea în pijamale marca Ea.md nu a fost ultima.

Vezi și Ce ținute au purtat invitatele noastre la Petrecerea în Pijamale (FOTO)

Parteneri generali:

lo1
Partenerii Petrecerii în Pijamale:

78

logo_pernamea1