Formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri de la Hollywood, iar Blake Lively și Ryan Reynolds au atras toate privirile la un eveniment. Știu să facă diferența între carieră și viața de familie, iar cei doi copii ai lor cresc frumos, departe de ochii curioșilor. Apar destul de rar împreună la evenimente, iar atunci când o fac sunt pur și simplu adorabili.

Relația lor este atât de frumoasă încât cei doi chiar se amuză unul pe seama celuilalt pe rețelele de socializare și nici vorbă de probleme în mariaj din cauza lipsei timpului, cea mai frecventă cauza a divorțurilor din Cetatea Filmului.

Iată că Blake și Ryan sunt îndrăgostiți și fericiți și asta o demonstrează și cea mai recentă apariție a cuplului. Au arătat spectaculos pe covorul roșu de la un eveniment din New York. Starul din Deadpool a sorbit-o din priviri pe frumoasa sa soție, iar ea a fost toată un zâmbet. Au îmbrăcat haine de gală și au fost foarte eleganți la premiera filmului „A Quiet Place”, iar Blake a fost atât de sexy încât Ryan nu și-a mai luat mâinile de pe ea. A purtat o rochie midi, cu fustă conică și un top din piele cu decolteu adânc, o alegere îndrăzneață care i-a pus formele în evidență.

Foto: Getty Images

Citește și: Black Lively foarte sinceră! Nu este ușor să slăbești după naștere (Foto)

Distribuie articolul: