Formează una dintre cele mai populare perechi de dansatori pe gheață din lume. Vorbim de canadienii Tessa Virtue (28) și Scott Moir (30), care și-au asigurat deja o medalie de aur în proba pe echipe, de duminica trecută.

Numai că cei care le-au admirat dansul pe gheață în această probă a Jocurilor Olimpice din Coreea de Sud n-au putut trece cu vederea pozițiile neobișnuit de hot pe care le-au abordat aceștia în programul inspirat din filmul Moulin Rouge.

La un moment dat, Scott o ridică pe partenera sa pe umeri, întoarsă spre el, astfel încât fața acestuia este plasată riscant de aproape de zona ei intimă. După programul care a fost atât de discutat în presa de specialitate, Moir a recunoscut că această poziție a fost voit sugestivă.

„Am vrut să transmitem un mesaj diferit, iar dacă asta a însemnat să imprimăm o notă ridicată de sexualitate programului, atunci consider că misiunea noastră a fost îndeplinită”, a spus canadianul.

La rândul ei, Tessa a glumit într-un interviu catalogând programul lor de dans ca fiind porno. Înainte de începerea Olimpiadei, canadienii au fost rugați să-și cumințească programul, pentru a putea fi privit și de familiile cu copii, însă dansul prezentat de aceștia în concurs și-a păstrat nota extrem de sexy.

Iar dacă interesează pe cineva și acest aspect, vă spunem noi: acești frumoși și talentați canadieni nu sunt împreună și în afara patinoarului. Dar ar face, ce-i drept, o pereche hot.

Sursa: okmagazine.ro

 

Distribuie articolul: