Starurile de la Hollywood ne surprind mereu cu preferințele în materie de beauty, fie că încearcă o metodă nouă de a se tunde, fie că se lasă pe mâna unui make-up artist avangardist. Recent, însă, un alt trend printre contur printre celebritățile de peste Ocean. Cel de a apărea la evenimente publice ori în fotografii oficiale cu pilozitate la vedere.

Miley Cyrus

Îi place să scandalizeze, iar acest „trend” i-a servit perfect. Și-a etalat părul de la subraț, chiar vopsit, pe rețelele sociale.

Madonna

Madona pare să fie atât de ocupată, încât nu o încurcă cu nimic părul de la subraț. Și l-a etalat chiar în fotografii postate pe contul oficial de Instagram. „Păr lung, nu-mi pasă!”, a fost descrierea ei.

Lourdes Leon

Așa mamă, așa fiică! Cu asemenea obieceiuri la mamă, era greu ca fiica Madonnei să fie altfel. Lourdes a apărut de mai multe ori cu pilozitate la vedere, chiar și la plajă!

Paris Jackson

Paris pare că face din viața ei un manifest continuu. Nu știm exact pentru ce a militat, dar, recent, a apărut cu păr pe picioare, mâini și la subraț, în public.

Lady Gaga

Ea a dus totul la rang de artă. O artă pe care nu toată lumea o înțelege ori tolerează!

Julia Roberts

Ei i „s-a întâmplat” chiar pe covorul roșu, la o premieră de film.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: