Toate vedetele îmbătrânesc, însă nu toate reușesc să îmbătrânească frumos, fără ca să trădeze în vreun fel trecerea anilor pe chipurile lor. Femeile despre care veți citi mai jos, arată perfect chiar dacă au trecut de vârsta de 50 de ani. Nu mai sunt tinere, dar exteriorul lor e de-a dreptul onorabil!

Sandra Bullock are exact 50 de ani. Actrița a fost numită recent, de către revista People, drept „Cea mai frumoasă femeie din lume”. Sandra consideră că ingredientul frumuseții sale este maternitatea. Educă de una singură băiețelul de 5 ani, pe care l-a înfiat în căsătoria anterioară.

foto: Don Arnold / WireImage / Getty Images / Fotobank

foto: Don Arnold / WireImage / Getty Images / Fotobank

O altă divă care a împlinit 50 de ani este și Monica Bellucci. Pe lângă tinerețea pielii, actrița combină perfect și câteva elemente de stil vestimentar: costumele clasice, combinația alb-negru-roșu, stofele cu buline, colierele și dantela.

foto: hawtcelebs.com

foto: hawtcelebs.com

Actrița, regizoarea și producătoarea Demi Moore are 52 de ani. Vedeta a trecut prin 3 căsătorii și a născut de 3 ori.

foto: mirror.co.uk

foto: mirror.co.uk

Femeia de afaceri, prezentatoarea și fotomodelul Elle Macpherson a împlinit recent vârsta de 51 de ani, însă niciun centimetru de pe corpul ei nu trădează acest lucru. Vedeta arată ca la 30 de ani grație dietei vegetariene și a modului sănătos de viață.

foto: celebritypic.tk

foto: celebritypic.tk

De asemenea incredibil, dar Christie Brinkley se laudă cu vârsta de 61 de ani, pe care a împlinit-o îm februarie. Fotomodelul și actrița americană consideră că sportul este adevăratul secret al frumuseții sale. Nu se gândește niciodată la vârsta sa biologică, pentru că oglinda n-o face decât să se mândrească!

foto: kk.no

foto: kk.no

Kim Cattrall este un alt exmplu al imaginii care strălucește în timp. Actrița americană afișează vârsta de 57 de ani.

Kim Cattrall

Actrița și producătoarea americană de film Sharon Stone a împlinit 57 de ani. Vedeta posedă un ten sănătos, pe care îl hidratează în fiecare dimineață și îl protejează cu creme cu filtre UV. Dietele n-au ajutat-o prea mult, astfel că se menține tânără grație legumelor și a proteinelor. Practică pilatesul și fitnessul.

foto: hollywoodreporter.com

foto: hollywoodreporter.com

Actrița și producătoarea americană de film Heather Locklear are 53 de ani și continuă să poarte ținute provocatoare, grație formelor sale bine lucrate. Atunci când stă lângă fiica sa, de parcă i-ar fi soră geamănă!

N-o putem trece cu vederea nici pe Madonna. Vedeta de 56 de ani nu poseda niște gene perfecte, așa că a trebuit să muncească mult asupra exteriorului său, pentru a se menține așa cum o știm astăzi. Vedeta a apelat la injecții cu botox, grăsimi și acid hialuronic, pentru a-și ascunde ridurile.

foto: usmagazine.com

foto: usmagazine.com

Aceeași vârstă ca a Madonnei o are și Andie MacDowell. Actrița și fotomodelul american Andie MacDowell săpânește o siluetă de invidiat și niște bucle care nu s-au schimbat deloc la cei 57 de ani ai săi.

foto: gotceleb.com

foto: gotceleb.com

Pe Ornella Muti n-o poate uita nimeni. Actrița italiană arată superb chiar și la vârsta de 60 de ani!

foto: invidia.pianetadonna.it

foto: invidia.pianetadonna.it

Distribuie articolul: