Pentru unele femei, timpul trece chiar în folosul lor, pentru că au știut să găsească secretul tinereții fără bătrânețe. Celebritățile despre care vă vom vorbi mai jos, au reușit să amâne legile naturii, astfel că arată superb chiar și după vârsta de 40 de ani!

Fotomodelul  și actrița americană Christie Brinkley are 61 de ani, însă mulți încă mai consideră că are doar 30. Christie posedă un adevărat ritual de înfrumusețare și este vegetariană. Este excepțional și felul în care arată în costum de baie!

Elle Macpherson are 51 de ani. Prezentatoarea și supermodelul australian a învățat să rămână într-o formă deosebită încă din anii ’90, atunci când înflorea pe podiumuri. Elle este adepta somnului de 8 ore și a consumului de vitamine și minerale. Pentru o bună dispoziție, dimineața consumă câte o bucățică de ciocolată neagră și o cană de espresso. Practică cu ardoare și surfingul.

foto: thestylepressco.com.au

foto: thestylepressco.com.au

Inconfundabila Cindy Crawford are 49 de ani, dar a rămas la fel de sexy ca în tinerețe. Practică un curs de aerobică de circa 25 de ani. Demonstrează eficiența mișcării pe propria sa piele.

foto: popsugar.com

foto: popsugar.com

Jennifer Aniston, 46 de ani. Actrița americană își sculptează corpul practicând yoga.

foto: BAUER-GRIFFIN.COM

foto: BAUER-GRIFFIN.COM

Supermodelul danez Helena Christensen are 46 de ani și este ex-îngeraș Victoria Secret’s. Secretul frumuseții sale se trage dintr-o genetică foarte bună. A împrumutat trăsăturile sale frumoase de la mama.

foto: Brett Kaffee/PacificCoastNews.com

foto: Brett Kaffee/PacificCoastNews.com

Stephanie Seymour este și ea model. La cei 46 de ani ai săi, vedeta se poate lăuda cu forme excelente. O ajută înotul și alergatul de dimineață.

foto: hawtcelebs.com

foto: hawtcelebs.com

Jennifer Lopez, 45 de ani. Cântăreața face adevărate furori cu exteriorul său. O ajută alimentația corectă și dansurile permanente. Este antrenată de un specialist desăvârșit. Anume din acest motiv Lopez poartă tot mai des ținute provocatoare.

foto: celebritybabyscoop.com

foto: celebritybabyscoop.com

Nici Naomi Campbell nu arată mai rău în costum de baie. Modelul de 44 de ani participă și acum la distracții.

foto: izifunny.com

foto: izifunny.com

Modelul Heidi Klum a învățat să arate bine în costum de baie încă de pe timpurile în care defila în calitate de îngeraș pentru Victoria’s Secret. Heidi artă bine pentru că practică yoga și urmează o dietă newyorkeză. Mănâncă mult pește, legume și carne de pui – bogate în proteine.

foto: popsugar.com

foto: popsugar.com

Distribuie articolul: