Există femei pentru care noțiunea de vârstă nu înseamnă decât o combinație de cifre. Din respect pentru sine și pentru oamenii pe care îi apreciază, acestea reușesc să oprească timpul în loc și să nu lase resimțit niciun efect al trecerii anilor pe chipul lor. Ce vedete primează la acest capitol, vedeți mai jos.

Directorul creativ și redactorul revistei „Vogue Nippon”, Anna Dello Russo, are 52 de ani și o doză nesfârșită de activism social în vene. Este una dintre cele mai celebre femei din industria modei, recunoscută nu doar după propriul stil adoptat, ci și după „ochiul ager”, cu ajutorului căruia identifică cele mai influente și controversate ținute defilate pe podiumuri. Are peste 4000 de perechi de pantofi. 

Artista Beatrix Ost a uitat să dea semne de îmbătrânire la ai săi 74 de ani. Publicul încă îi mai admiră ținutele fermecătoare și postările regulate de pe advancedstyle.blogspot.com. Buzele roșii-sangria rămân a fi și astăzi o semnătură Beatrix Ost.

Donatella Versace are 59 de ani și administrează activitatea Casei de Modă Versace. Este designer italian și a creat ținute pentru majoritatea vedetelor contemporane, printre care: Beyonce, Jennifer Lopez, Lady Gaga ș.a.

Designerul american Diane von Fürstenberg are 67 de ani și a devenit celebru după inventarea așa-zisei rochii „parte peste parte” sau „wrap dress”, în anii ’70. Cunoscuta creatoare de modă s-a lansat, între timp, în industria cosmetică, cea a accesoriilor, a obiectelor de decor, a pus bazele unei edituri, a scris o carte, a creat o linie pentru copii ș.a.. Printre clienții săi dedicați se numără Michelle Obama, Gwyneth Paltrow, Madonna, Jessica Alba și Jennifer Lopez.

Iris Apfel a fost supranumită drept „o pasăre rară din industria modei”, care încă își mai deschide aripile, chiar dacă are 92 de ani. A studiat designul interior și încă mai este profesor de onoare la Universitatea din Texas, dar și femeie de afaceri. A participat și la restaurarea interiorului Casei Albe.

Madonna. Nu mai este un secret că diva de 55 de ani nu renunță la spiritul de luptătoare. Fie că e vorba de corseturi sau pălării sexy, Madonna știe de fiecare dată să-și camufleze vârsta în spatele ținutelor sale!

Foto: ThePlace,  thisfruitblogs.com,  en.wikipedia.org,  rookiemag.com,  elle.co.za,  hawtcelebs.com,  

Distribuie articolul: