Doar trei zile mai poţi beneficia de super-promoția „Lucruri frumoase pentru oameni frumoși”, oferită de salonul Cosânzeana. Ştiind această parolă ai parte de 40% reduceri la al doilea produs din 10 branduri cu cele mai noi colecții de modă, ținute office, casual, printuri florale și țesături naturale.

Ia-ți prietena sau prietenul și vino la „Cosânzeana”. Doar în perioada 22 – 29 mai, orice vizitator al salonului de modă autohton Cosânzeana poate beneficia de o reducere de 40% la fiecare a doua haină procurată*, dacă știe parola campaniei promoționale –  „Lucruri frumoase pentru oameni frumoși”. 

Alege orice produs din stocul disponibil în magazin şi poți beneficia de cea mai mare reducere oferită de „Cosânzeana” până acum – 40% la fiecare a doua haină procurată*!

Amintim că la finele anului 2013 a fost deschis salonul vestimentar „Cosânzeana”, la inițiativa Angelei Baraneţchi, unde găsiți branduri autohtone de cea mai înaltă calitate – Sandi, Carousel, Zana, NaneTTy, Patrinichi Stil, Etno Linia, Sotex, Alini Art și Capricorn. Hainele sunt produse în câte un singur exemplar, printre care ținute office, casual, printuri florale și țesături naturale la un preț accesibil de la producătorii autohtoni.

Salonul vestimentar „Cosânzeana”:

Adresa: bulevardul Ștefan cel Mare 184

Program de lucru: orele 10:00 – 19:00

Tel. de contact: 0795 58 532,

FACEBOOK

harta

* reducerea de 40% se aplică la haina, care are prețul mai mic.

Distribuie articolul: