Concursul Brazilor de Crăciun se apropie de sfîrşit, iar organizatorii spun ca deja au peste 80 de brazi creativi pentru evenimentul din 19 decembrie.

Brazi inspiraţi, de toate formele şi culorile au venit la adresa de email al Natei Albot, pentru a putea participa in cadrul Balului Brazilor de Crăciun ” O Brad Frumos”. Termenul limită în care puteţi transmite creaţiile voastre este 14 decembrie. După care din toţi brazii creativi vor fi selectaţi 50 de brazi, cei mai originali, care vor fi prezentaţi în cadrul evenimentului.

Pe 19 decembrie la Muzeul Naţional de Artă, invitaţii vor alege, printr-un formular, cei mai frumoşi 20 de brazi care vor fi scoşi la licitaţie, iar din banii colectaţi va fi procurat echipamentul necesar facultăţii de Arte Plastice, de la Academia de Arte.

Dress Code : Black Tie

Mai multe detalii despre eveniment le puteţi afla de la Nata Albot, iar fotografiile cu creaţiile proprii le transmiteţi la adresa de email [email protected] pînă vineri.

Vă invităm să trageţi cu ochiul la cîţiva din cei 80 de brazi creativi care ar putea fi licitaţi:

Toţi brazii care nu vor fi vînduţi în cadrul acestui eveniment, vor fi expuşi la Yardsale, duminica 23 decembrie la Palatul Feroviarilor şi de acolo vor putea fi cumparaţi.
 

Distribuie articolul: