Perfecțiunea se atinge prin muncă, studii și experiență, iar așa cum o femeie nu are prea multe ocazii să experimenteze și să muncească pentru a deveni o mireasă perfectă, ea alege să participe la „Școala Mireselor” - un proiect dezvoltat de revista Mireasa și Mirele. Astfel s-a întâmplat și la Bălți, unde am întâlnit zeci de tinere în incinta restaurantului Oscar, dornice să afle cum să fie o mireasă care să încânte nu doar mirele, dar și tot alaiul de invitați sau simpli admiratori.

Cei care le-au ajutat în acest scop sunt persoanele și companiile care au muncit mult pentru a obține un renume și au adunat o experiență frumoasă în spate – numai bună să fie împărțită cu miresele doritoare de a cunoaște ceva nou și deosebit. Evenimentul este organizat de Revista Mireasa & Mirele.

Este vorba despre Eugenia Sandu, care a fost și moderatoarea evenimentului; Olga Neagu, reprezentanta Estetica Club; Natalia Capsamun, care a îndulcit oaspeții cu un Candy Bar Versales și Marina Grumeza, creatoare de dulciuri de la President Delicious; Katrina și Frații Duminica; www.FotoCabina.md; Nobil Band; Eugen Botnaru; Marian Croitoru Videography; interpreta Tatiana Heghea; fotograful Alex Walker; Kstiuha – Roata Tatuata și Ana Platonov  de la Daria Room.

aw1_2176

aw1_1029
Ana Platonov a povestit scumpelor mirese despre cum să pregătească pielea pentru cel mai important eveniment din viața lor și cum să obțină rapid un bronz perfect înainte de a fi mireasă. Estetica Club Beauty Salon a oferit un master – klass, prezentând tendințele pentru toamnă și iarnă 2016 în materie de make-up și coafuri. Foto Cabina a venit cu ideea unui vesel laborator de fotografii automat, pe care îl poți aduce la evenimentul tău de vis.

aw1_0669

aw1_0814
Eugen Botnaru, expert evenimente și moderator, a spus despre cum se „organizează nunta pas cu pas”, iar Tatiana Hegrea ne-a vorbit despre 10 cele mai grave greșeli din cadrul nunții și cum să le evităm. Pentru a ne face seara și mai frumoasă, interpreta a mai și încântat publicul, iar desertul a fost bazat pe istorioare de la nunta ei și despre cum e să fii mama unui „Pui de Om”. Marian Croitorul ne-a povestit despre filmul nunții, cine este videofragul și cum se face un film deosebit pentru nuntă! President Delicious, pe lângă sfaturile acordate, a venit și cu un delicios tort al Miresei. Cel care a făcut acest eveniment de neuitat a fost Alex Walker Fotograf.

Cu siguranță Revista Mireasa va mai organiza și alte ediții ale „Școlii Miresei”, deoarece aceste evenimente sunt ceva util și adună persoane deosebite din domeniul nunților. Nu le rata nici tu, mai ales dacă urmează să devii mireasă.

P

Distribuie articolul: