Se pare că anul cocoșului a inspirat vedetele din punct de vedete aspectual. În fiecare zi, aflăm de pe rețelele de socializare despre schimbările de look pe care le întreprind acestea. Tot mai multe renunță la blondul tradițional, în favoarea unei nuanțe mai naturale. Vedeți mai jos cine sunt cele care au surpins cu transformări majore.


Daniela Burlac

Pe lângă faptul că a început anul cu o schimbare de look pe care nici măcar nu a planificat-o, Daniela Burlac trece acum și printr-o altă transformare. Urmăritorii virtuali ai jurnalistei au putut vedea cât de încântată este aceasta de noua sa viață în noua sa… casă. Nu știm dacă Daniela a trecut într-o altă locuință sau a apelat la o reparație în cele mai actuale trenduri în materie de interior. Cert este faptul că aceasta pare a fi extrem de încântată.

Vezi și: Daniela Burlac explică motivul schimbării sale de hairstyle. Va reveni sau nu la blond? (FOTO)

Tany Vander

De când a apelat la o tunsoare mai scurtă, Tany Vander este prezentă aproape în fiecare zi la saloanele de frumusețe. De câteva luni, cântăreața surrpinde cu nuanțe tot mai închise ale podoabei capilare, iar astăzi, aceasta poate fi văzută pe rețelele de socializare – șatenă.

vander

Tatiana Spînu

Și Tatiana Spînu a surprins în aceste zile cu o schimbare de hairstyle. Aceasta a revenit la culoarea naturală a părului.

tatiana spinu

Olga Manciu

De curând, Olga și-a anunțat urmăritorii despre faptul că nu mai este blondă. Schimbarea a provocat mii de aprecieri și comentarii. Totuși, o parte a internauților și-ar dori ca makeup artista să revină la o nuanță mai deschisă a părului.

Citește și: Olga Manciu surprinde cu hairtsyle nou. Admiră-i schimbarea! (FOTO)

manciu

ADDA

Și interpreta de peste Prut, ADDA s-a prezentat în 2017 cu un nou look. Chiar ieri, aceasta a postat pe contul de Instagram câteva imagini în care arată „mica (mare) schimbare”, așa cum spune ea.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: