După divorțul cu scandal, cele două staruri au revenit la o relație bună. Top modelul și-a sărutat fostul soț, la câteva zile după ce a făcut același lucru cu noul iubit, Vito Schnabel.

Au fost un cuplu frumos, pe care mulți îl credeau de nezdruncinat. Cu toate astea, au trecut printr-un divorț cu scandal și chiar dacă el a încercat apoi să-și recucerească soția, drumul înapoi, spre inima ei, s-a dovedit fără succes. Dar Heidi Klum și Seal au dovedit că au păstrat o relație civilizată, chiar amicală. Totuși, șapte ani de căsnicie nu se pot șterge cu buretele, pur și simplu.

eva.ro

Cei doi foști soți s-au întâlnit marți, în Beverly Hills, unde au petrecut ceva timp cu fiica lor, Leni, fetița pe care Heidi o are din relația anterioară cu omul de afaceri italian Flavio Briatore.

eva.ro

Heidi și Seal s-au îmbrățișat din prima clipă și s-au sărutat ca doi îndrăgostiți.

eva.ro

 

Văzându-i atât de apropiați, mulți ar putea fi contrariați, ținând cont că scena se petrecea la doar două zile după petrecerea de duminică la care Heidi (40 de ani) a fost pozată în timp ce își săruta cu foc noul iubit, Vito Schnabel (27 de ani), notează cotidianul britanic Daily Mail.

eva.ro

sursă: eva.ro

Distribuie articolul: