Intervențiile chirurgiei estetice își au și ele un loc respectabil în viața femeilor, dar atunci când se pierde simțul măsurii, se duce de râpă și demnitatea. Femeile pe care le veți vedea mai jos au ales calea diferențierii: și-au dorit să se deosebească de celelalte femei prin implanturi mai puțin obișnuite, care, credem noi, nu le avantajază deloc. Și mai rău este că aceste operații plastice au fost făcute ilegal.

Vanity Wonder are 32 de ani și este originară din SUA. Pentru a obține coapse „noi”, a scos din buzunar peste 15 000$. În rezultat, și-a făcut peste 100 de injecții ilegale, și-a mărit volumul coapselor de câteva ori și a mai suportat și o imensă infecție. Femeia este dansatoare și mama a doi copii.

Mayra Hills este oficial, deținătoarea celui mai imens bust siliconat din lume. Nemțoaica de 31 de ani a visat dintotdeauna la un bust generos, iar grație implanturilor cu litri de silicon, visul său a devenit real. Fiecare dintre sânii acestei femei cântărește câte 9 kilograme. Aceasta consideră că a devenit mult mai sexy după această operație. Cel mai paradoxal detaliu din povestea Mayrei este faptul că ea nu se oprește aici și intenționează să-și mărească sânii și mai mult. Acuză dureri mari de spate, de care nu poate scăpa nici într-un fel și totuși, nu se oprește la acest „rezultat” artificial.

Kristina Rei este, actualmente, deținătoarea recordului mondial pentru cele mai voluminoase buze siliconate. Și-a făcut mai mult de 100 de injecții ilegale cu silicon, pentru care a cheltuit peste 6000$. Tânăra consideră că cel mai frumos prototip feminin din lume este personajul animat Jessica Rabbit. Adoră buzele sale siliconate, de aceea a și recurs la mărirea artificială a buzelor. Acum, nu are voie să consume mâncare sau băutură fierbinte. 

4. Valeria Lukyanova, „Barbie” de Odessa. De dragul unei talii foarte subțiri, le-a solicitat chirurgilor să-i scoată câteva coaste. Deși nu a recunoscut niciodată că a apelat la ajutorul medicilor, vechile fotografii ale tinerei demonstrează contrariul. 

Foto: ellosrevista.comcelebrities.ninemsn.com.au

Distribuie articolul: