Bio Lips, dispozitivul care mărește în 5 secunde buzele a făcut primele victime. După ce Kylie Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, a molipsit fetele din întreaga lume cu această tendință, mai multe adolescente au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Întainte ca Kylie să nimerească în centrul scandalului, acum câteva săptămâni am consultat un medic pentru ca să aflăm cât de benefice sunt aceste tuburi din plastic care măresc instant buzele.

Pe lângă faptul că aparatul are un efect de scurtă durata, pe când cea injectabilă durează un an, capilarele buzelor riscă să fie traumate și să lase vânătăi. Mai mult, edemul cauzat de vacuum poate fi exagerat, astfel că, buzele apar de mărime inestetică”, ne-a declarat specialistul Vera Malcoci.
20150324113151

În consecință, aparatul ar putea trauma capilarele prin rupere și posibile vânătăi. Vera Malcoci a mai adăugat că „aceeași metodă a fost inventata și pentru mărire a sânilor, însă s-a dovedit a fi dăunătoare din cauza vacuumului cu rupere a vaselor de sânge și hipoxie ulterioară”.

Primele victime deja se revoltă pe rezultatele car ele dă acest dispozitiv, care în loc de buze frumoase şi mair, lasă vânătâi și dureri teribile.