Săptămâna trecută vă povesteam despre căsătoria civilă dintre Johnny Depp și Amber Heard, care a avut loc la reședința actorului, de la Los Angeles. În weekend, avea să urmeze o nuntă de două zile, organizată cu mare fast pe una din insulele Bahamas – „Little Halls Pond Cay”. Evenimentul mult așteptat s-a produs: Depp și iubita sa și-au sărbătorit nunta la plajă, alături de cei aproape 20 de invitați pe care i-au așteptat.

Nunta insulară a avut loc exact cum planificaseră mirii: pe fundalul palmierilor și a nisipului fierbinte. Ceremonia a avut loc într-o atmosferă secretă și închisă, iar la eveniment au avut acces doar oaspeții și cei mai îndrăzneți paparazzi.

Deși așteptau cam 50 de oaspeți la nuntă, Depp și iubita sa au avut, în preajma lor, până la 20 de prieteni și apropiați.

Potrivit surselor care au asistat la ceremonie ori s-au furișat la eveniment, nunta pe insula din Bahamas a fost un vis la care mirii au visat de mulți ani. Insula cu suprafața de suprafața de 45 de acri, pe care Depp a cumpărat-o în 2004, contra unei sume de 3,6 milioane de dolari, înseamnă foarte mult pentru Amber.

În acest colț de Rai, oaspeții au ajuns cu un transport special – un hiodroplan de culoare albă, care a aterizat lângă țărm.

După ce Johnny și Amber au făcut schimb de jurăminte încă o dată, ei pur și simplu străluceau de fericire. Și-au dorit neapărat să facă asta și pe plajă. Ei iubesc foarte mult această insulă și își doresc ca așezarea să devină un loc în care iubirea lor își va afișa continuitatea”, a mărturisit sursa care a preferat să-și păstreze anonimatul, potrivit People

Pentru ceremonia din weekendul precedent, Amber a ales să poarte o simplă rochie albă, creată la atelierul Stella McCartney, pe care a asociat-o cu machiaj natural și coafură lejeră, pe care și-a făcut-o singură.

Cu câteva zile înainte de căsătoria civilă, Depp i-a dăruit iubitei sale un iaht de toată frumusețea, care poartă numele „Amfitrita” (zeița grecească a mării).

Deși este mai tânără cu 23 de ani decât Depp, Amber Heard a reușit să-i fure inima bărbatului și să-l răpească de lângă Vanessa Paradis. Johnny a cerut-o în căsătorie pe Amber acum un an.

Foto: dailymail.co.uk,  super, People

Distribuie articolul: