Deja nu mai este un secret că cei de la Dior au invitat-o pe Rihanna să le fie ambasadoare. Și nici nu se mai poate nega acest fapt, pentru că, internauții au descoperit câteva imagini în care interpreta apare ca fiind fața Dior-ului și anume a campaniei Secret Garden.

Rihanna a făcut istorie la începutul acestui an, devenind prima femeie de culoare care a fost numită – fața companiei Dior. Interpreta a apărut într-un set de imagini spectaculoase, prin care dovedește că o femeie de culoare se încadrează perfect în standardele unei case de modă cu renume.

2

Frumusețea desăvârșită a interpretei a fost afișată în câteva imagini cu motive gotice, dând un farmec aparte brandului. Rihanna apare în diferite ținute în pictorialul Dior, printre care, într-o rochie low-cut cu blană neagră, dar și în alte două rochii fermecătoare.

3

Ansamblul îndrazneț al uneia dintre ținutele divei a fost accesorizat cu un voal negru din mărgele, și o geantă matlasată mare, dotată cu un lanț compact și cu broderii florale, care se încadrează tocmai bine pentru „Secret Garden”.

4

Pe fundalul a două dintre cele patru imagini care au fost publicate recent, apar împrejurimile opulente ale Palatului de la Versailles, locație în care Dior a făcut prima ședință foto cu Rihanna. Interpreta a apărut într-o rochie roșie seducătoare, în care și-a afișat spatele gol și silueta-i de divă.

5

Într-un interviu pentru MTV News din luna martie, Rihanna a dezvăluit câteva impresii despre noul său rol, numindu-l „fantastic” și „semnificativ”. Astfel, cântăreața se alătură altor celebrități ca: Jennifer Lawrence, Natalie Portman și Marion Cotillard, etalându-și frumusețea în campaniile pentru Dior.

7

Ultima publicație a campaniei Secret Garden, a debutat în mai 2014 și a avut mai mult de nouă milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și: Rihanna – prima persoană de culoare care devine imaginea oficială a casei Dior

Sursa

Distribuie articolul: