După succesul de la Eurovision 2017, acolo unde au ocupat locul trei, băieții de la Sunstroke Project revin cu noi surprize. Este vorba despre lansarea piesei „Sun Gets Down”, care vine la pachet cu un videoclip plin de culoare. Iar surprizele nu se termină aici. Eroina principală a producției video este Miss Moldova 2016, Daniela Marin.

Se pare că soarele îi inspiră pe cei de la Sunstroke Project. Pe lângă faptul că numele trupei regăsește acest lexem, și titlul noii piese este unul plin de căldură. Videoclipul pentru „Sun Gets Down” (trad.: „Soarele apune”), lansat acum câteva ore prezintă două lumi paralele, ambele fiind încărcate cu emoții pozitive, muzică și multă distracție.

Cea care a adus videoclipului și mai multă energie este Daniela Marin. A schimbat rolul de prezentatoare pe cel de actriță, meserie care i-a reușit de minune. Deși este la prima experiență de acest gen, modelul s-a simțit perfect pe platoul de filmare, fapt demonstrat și de imaginile video.

capture-20171016-191524

capture-20171016-191816

Filmările au avut loc în București, acolo unde întreaga echipă a adus o parte a Carnavalului de la Rio. Costume colorate, fete fierbinți și atmosfera incediară este prezentă pe tot parcursul videoclipului.

Foto: Captură video