Ajunsă la vârsta de 30 de ani, Natalia Yonova e cu siguranță una dintre cele mai atrăgătoare prezențe din showbizul rusesc. Artista a împărtășit cum arăta cu 5 ani în urmă, adică atunci când încă era însărcinată cu a doua fiică. Din 2011, nu s-a schimbat mai defel, ba din contra!

Pentru a le arăta fanilor săi cât de bine a reușit să se recupereze după două nașteri și chiar să-și amplifice frumusețea naturală, Natalia a dstribuit un colaj cu sine: în prezent și acum 5 ani.

Ambele poze din colaj sunt semnate de fotografa Natalia Arefieva și au fost realizate în Marbella (sudul Spaniei), pe litoralul Mării Mediterane.

Protagonista nu exclude că în curând, ar putea poza din nou în ipostază de gravidă:

Poza de sus a fost realizată acum 5 ani. Mi se pare că a fost ieri, în plus că nici eu nu m-am schimbat parcă. Vă spun însă: mi-a fost frică să realizez această fotografie. Nu pentru forma mea fizică, pentru că am avut destul timp ca să-mi revin. 

Mi-a fost frică doar din motiv că fetița mea creștea, iar eu simțeam că îmi mai doresc să fiu însărcinată.

A doua sarcină mi-a arătat câtă satisfacție îți poate aduce o graviditate, așa că următoarea poză în aceeași locație cu siguranță că ma prinde din nou cu burtică”, spune artista.

Nu ne miră deloc imaginea Nataliei. Cântăreața și-a schimbat de câțiva ani stilul de viață și se poate lăuda cu o genetică extrem de bună!

13699961_1212545402102501_2077593794467069490_n

Мои счастливые мгновения ❤️ #глюкозовыдетки

A photo posted by Глюк’oZa (Наталья Ионова) (@chistyakova_ionova) on

Foto: Natalia Arefieva

Distribuie articolul: