Pentru că ne-a promis că va mai fi un filmuleț despre călătoria sa din Bangkok, Adela Popescu ni l-a dat. S-a distrat de minune, împreună cu verișoara sa, în una dintre cele mai exotice țări ale lumii. Vezi și tu cum s-a „făcut de cap” interpreta pe tărâmurile thailandeze.

„Nu mi-a ajuns ca m-ați certat de nu ma mai spala nicio apă vreodată, eu insist și pun un filmuleț ce va arăta într-un mod evident ca eu, DA, chiar fac plaja în COSTUM DE BAIE! Știu că nu vă așteptați la asta și mai știu că nu-mi va fi iertată abaterea, dar ce să fac, asta sunt și doresc să mă arăt în fața voastra și cu bune și cu rele. Al doilea filmuleț din vacanța noastră de #verișoarecălătoare e gata! Vă invit să urmăriți scandalosul material și apoi să-mi scrieți câte lovituri de bice merit,” a scris Adela Popescu pe blogul său.

„P.S.: La cât de tare m-ați amărât cu comentariile voastre, dacă prind pe vreuna că-și postează o poza cu ea în costum de baie pe facebook, deci într-un spatiu public, o mănânc cu fulgi cu tot!”, a mai adăugat Adela.

Distribuie articolul: