În spatele fiecărei zodii se ascunde o anumită trăsătură de personalitate…şi un anumit look. Află care este ţinuta asociată zodiei tale!

Berbec (Victoria Becham și Keira Knightley)

Trăsăturile femeii-berbec: vrei să faci totul ca o profesionistă, atât în viaţa profesională câr şi în cea privată. Eşti o adevărată luptătoare şi faci totul ca să îţi îndeplineşti scopurile, chiar dacă uneori trebuie să calci peste alţii.

Stilul vestimentar: stilul sport chic. Corpul tău trebuie să se simtă lejer în ţinuta aleasă pentru a avea deplină libertate de mişcare.

Taur (Laetitia Casta și Keira Knightley)

Trăsăturile femeii-taur: eşti o tipă materialistă pentru că banii sunt cei care îţi procură sursele de plăcere. Născută primăvara, zodia ta este şi semn al fertilităţii.

Stilul vestimentar: stilul romantic, rochiile înflorate, coroanele de flori în păr şi dantela.

Gemeni (Bar Rafaeli și Natalie Portman)

Trăsăturile femeii-gemeni: eşti o tipă extrem de comunicativă şi relaxată, reprezentantul de seamă al generaţiei Y.

Stilul vestimentar: cel mai bine ţi se potriveşte un stil vestimentar colorat, cu tricouri imprimate cu mesje, jeanşi coloraţi, bijuterii masive.

Rac (Selena Gomez și Charlotte Gainsbourg)

Trăsăturile femeii-rac: eşti super-sensibilă şi foarte ataşată de familie şi prieteni. Vei lupta până la capăt pentru ei.

Stilul vestimentar: pentru că eşti o tipă fragilă, ţi se potrivesc hainele masive, în culori naturale sau pudrate, care să te protejeze de vremea de afară dar şi sentimentele negative.

Leu (Jennifer Lopez și Madonna)

Trăsăturile femeii-leu: îţi place să fii în lumina reflectoarelor şi în atenţia lumii întregi. Locul 2 nu este pentru tine, eşti ca un foc oriunde te-ai afla, toată atenţia este spre tine.

Stilul vestimentar: blig bling. Totul trebuie să fie strălucitor, la fel ca şi personalitatea ta, rochii din paiete, bluze aurii, bijuterii cu pietre masive, pantofi cu imprimeu de leopard. Şi să nu uităm diadema!

Fecioară ( Beyonce și Blake Lively)

Trăsăturile femeii-fecioară: eşti o tipă ordonată, punctuală şi perfecţionistă. Apreciezi lucrurile bine făcute şi nu te abaţi niciodată de la regulile tale.

Stilul vestimentar: cel mai bine ţi se potrivesc imprimeurile geometrice, mai ales tartanul care este la modă sezonul acesta.

Sursa: www.cosmopolitan.ro

Distribuie articolul: