Au surprins toată lumea cu anunțul despre căsătoria lor! Cei doi oficiali de la Tiraspol, președintele și ministrul de externe al Autoproclamatei RMN, se căsătoresc. Ambii fiind deja trecuți de 30 de ani, aceștia și-au anunțat oficial relația. Am contactat un astrolog care le-a suprapus liniile astrale ca să vedem cum se potrivesc cei doi ca și cuplu. Am fost surprinși de ce ne-a declarat Simon din Marea Britanie.

„Șevciuk și Shtanski înnoiesc hormonii! Cei doi se pare că se iubesc la nebunie, iar din punct de vedere astrologic sunt un cuplu foarte bun, compatibil sexual și care are o comunicare perfectă. Șevciuk e foarte deștept, iar Nina cedează…, dar poate e și mai bine așa, ei completându-se reciproc”, a declarat astrologul Simon din Marea Britanie.

sevciuk-si-stanski

Despre viitorul politic al celor doi, Simon ne-a spus:

„Astrele arată că el va rămâne în funcție politică și chiar va avea succes și mai mare în 2017 – fie se va ridica pe scara socială încă mai sus, deși nu știu unde, având deja cea mai înaltă funcție posibilă în regiune, fie va emigra undeva pentru o perioadă lungă de timp. Nina va ceda postul său din diferite motive, unul dintre care ar putea fi chiar maternitatea. Ea însă nici nu mai are nevoie de lucru practic”, a tălmăcit astrologul configurația stelară.

Amintim că Evgheni Șevciuk a declarat într-o conferință de presă, sunținută la finele lunii august, că Nina Shtanski pleacă din funcția de „așa-zis ministru de externe al RMN”, urmând să devină prima doamnă a autoproclamatei regiuni.

Oricum va fi, nunta celor doi politicieni este așteptată pe ambele maluri de Nistru, la fel de mult ca și căsătoria primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă și a jurnalistei Anișoara Loghin.