Un pian multicolor va înfrumuseța atmosfera de pe Aleea Colorată cu melodii deosebite, interpretate de profesioniști și de amatori. Pe data de 12 octombrie 2017, pianul va fi amplasat și acordat pe Aleea Colorată, reprezentând o altă acțiune a proiectului Parcul meu.

Pianul va rămâne pe Aleea Colorată și va fi la dispoziția tutor celor care vor dori să împărtășească frumosul cu vizitatorii parcului. Primul recital de pe Aleea Colorată va fi oferit de maestrul în artă și compozitorul Oleg Negruța. Așadar, astăzi, la ora 18.15 sunteți așteptați pe Aleea Centrală din parcul Valea Trandafirilor (intrarea este din partea  bulevardului Decebal).

Citește și: Mâine va fi lansată Aleea Colorată, în parcul Valea Trandafirilor

Instalarea pianului pe Aleea Colorată este un act de cultură aleatoriu, realizat de echipa Parcul Meu, proiect inițiat de Ongan Tekstil. Mai urmează și altele. Prin intermediul acestora, Aleea Colorată devine și un loc unde se promovează cultura. Echipa Parcul Meu îndeamnă și alți promotori ai valorilor culturale să se alăture inițiativei și să contribuie la promovarea frumosului.

Sursa: parculmeu.md

Foto: Ion Pleș Alexandru

 

Distribuie articolul: