Congresul Autorităţilor Locale din Moldova (CALM) și Rețeaua Femeilor din cadrul CALM invită la CONFERINȚA MOLDO-ROMÂNĂ A FEMEILOR PRIMARI, cu genericul „Dezvoltarea locală prin participare echitabilă”, care va avea loc pe 27 aprilie curent, la ora 10.00.

Conferința va avea loc în cadrul vizitei în Republica Moldova, în perioada 26-29 aprilie curent, a 50 de doamne primari din România, membre ale Ligii Femeilor Primari din cadrul Asociației Comunelor din România (ACoR). Delegația Română este condusă de dna Mariana Gâju, primar al localității Cumpăna, județul Constanța, și președintele Ligii Femeilor Primari, prim-vicepreședinte al Asociației Comunelor din România.

În cadrul acestei Conferințe, 200 de femei primari din Republica Moldova și România vor realiza un schimb de experiență privind bunele practici în dezvoltarea locală și furnizarea unor servicii publice de calitate și vor crea o platformă comună pentru promovarea și sprijinirea femeilor în administrația publică locală.

În acest context, avem deosebită plăcere de a vă invita să participați la ședințele acestei conferințe, pe data de 27 aprilie 2015, cu începere de la ora 10.00 în Sala polivalentă de la Institutul Muncii (str. Zimbrului 10).

Acest eveniment este organizat de către Rețeaua Femeilor CALM din R. Moldova și Liga Femeilor Primari ACoR din România, cu susținerea Programului „Femeile în Politică”, implementat de Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în parteneriat cu Fundația Est-Europeană și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, finanțat de Guvernul Suediei.

Pentru mai multe informaţii, contactați la numerele de telefon:
(022) 22 35 09, fax (022) 22 35 29.

Persoana de contact: Carolina Furdui (mobil 079588132), email – [email protected].