Rețelele de socializare au devenit reale surse de informații. În doar câteva minute de navigare, poți afla o mulțime de lucruri din diverse zone de interes. De la turism, la modă sau politică, noutățile apar de cele mai multe ori mai întâi în mediul online și apoi la televizor.

Un singur status pe Facebook se pote viraliza în timp record, iar conturile populare și accesate cu regularitate pot ajunge să fie urmărite de milioane de oameni. În această categorie se înscrie și un cont care documentează viața copiilor milionarilor ruși.

După modelul contului de Instagram care prezintă detaliile din viețile puștilor bogați din America, rușii au decis să “documenteze” modul în care trăiesc tinerii care provin din familii extrem de bogate din Rusia.

Aceștia duc vieți lipsite de orice grijă. Băuturile scumpe sunt nelipsite, la fel și mașinile de lux. Mulți dintre ei preferă  călătorească cu avionul personal și au animale de companie pe măsură celebrității lor.

Câinii lor poartă accesorii opulente, iar ei rulează mașinile de lux de parcă ar fi jucării și își postează online poze cu extrasele de cont cu cifre amețitoare.

În plus, pozele cu prietenii nu se pot face oriunde și oricum. Ai nevoie de un peisaj unic sau un decor de vis, iar puțină adrenalină nu are cum să strice. Un bun exemplu este imaginea de mai jos, în care doi tineri au decis să se fotografieze la înalțime… pe un avion.

Contul de Instagram Richrussiankids are peste 613 000 de fani, iar postările publicate strâng mii de like-uri.

SURSA