Dacă nu ți-ai rezervat hotelul pentru următoarea vacanță, îți facem câteva propuneri pe care nu ar trebui să le ratezi. Cele mai impresionante hoteluri, în cele mai frumoase destinații din lume.

Emirates Palace – Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

După o investiție de trei miliarde de dolari, Emirates Palace se numără printre cele mai scumpe hoteluri din lume, marmura importată din 13 țări diferite și cele 1000 de candelabre de cristal fiind doar câteva din aspectele extravagante ale clădirii.

Conrad Hilton – Rangali Island, Maldive 

Podea din sticlă prin care poți admira vietățile marine, piscine private și paturi care se poziționează în funcție de soare. Activitățile pe care le puteți face aici sunt nenumărate,iar restaurantul de aici vă permite să priviți peștii în timp ce mâncați pentru că întregul local este subacvatic.

De Glace Ice Hotel – Quebec, Canada 

Hotelul din gheață este o experiență inedită pe care, dacă sunteți pasionați de aventură, ar trebui să o încercați numaidecât. Sculptorii care se ocupă de recrearea camerelor tematice și a barului, lucrează împreună din luna ianuarie până în martie pentru ca totul să arate impecabil.

Ashford Castle – Lough Corrib, Irlanda

Castelul a aparținut familiei Guinness, iar din anii 1900 a devenit un hotel de lux cu o mulțime de facilități moderne, combinate cu cele din trecut, păstrându-și arhitectura impresionantă. Puteți face activități precum călărie, tras cu arcul, pescuit și vânătoare de șoimi.

First World Hotel and Plaza – Genting Highlands, Malaysia

First Wold Hotel and Plaza din Malaysia este cel mai mare hotel din lume, cu un număr de 7351 de camere, surclasându-l pe The Venetian din Las Vegas. În interior veți găsi săli de cinema, mall, casino-uri, restaurante, două parcuri tematice și multe alte locuri de acest fel.

Fogo Island Inn – Newfoundland, Canada 

Pentru a ajunge la locație, veți avea nevoie de un zbor cu avionul, o mașină și un feribot, dar fiecare etapă va merita întregul efort. Frumusețea hotelului modern și a priveliștii pe care o oferă sunt de nedescris.

Giraffe Manor – Nairobi, Kenya 

Conacul a fost transformat în hotel în anul 1983, și mai mult decât aspectul său impresionant, atrage vizitatorii printr-un mod inedit: aceștia pot hrăni girafele care se plimbă în voie pe proprietate.

Sheraton Huzhou Hot Springs Resort – Huzhou, China

Cele 27 de etaje se ridică deasupra apei, luând o formă ovală. Mai mult decât o imagine inedită, resort-ul include toate facilitățile de lux pe care te-ai aștepta să le aibă o astfel de structură, inclusiv decorațiuni cu pietre provenite din Afghanistan și Brazilia.

Giraffe Manor – Nairobi, Kenya 

Clădirea include numeroase cascade și o varietate de piscine care oferă priveliști spectaculoase. Design-ul impresionant vă va teleporta în opulența secolului al XVI-lea.

The Manta Resort- Pemba Island, Tanzania

Hotelul dispune de priveliști încântătoare, atât la suprafață cât și subacvatice. Camerele din apă permit celor curajoși să admire corali, caracatițe, calmari și multe alte vietăți marine.

SURSA