Nu mai este un secret că vedetele ar recurge la orice truc de frumusețe din lume, doar pentru a opri timpul în loc și a străluci cât mai mult timp în lumina reflectoarelor. Revista ELLE a prezentat o serie de trucuri ciudate de înfrumusețare, folosite de câteva femei recunoscute în showbizul internațional. Despre cine vorbim, vedeți mai jos.

Gwyneth Paltrow are unul din cele mai invidiate zâmbete de la Hollywood. Vedeta a recunoscut că vizitează un cabinet stomatologic  Ayurvedic și folosește niște uleiuri speciale, pe care e consumă pe stomacul gol, pentru 10-20 de minute, pentru a-și îmbunătăți sănătatea orală și a neutraliza toate toxinele. Apa de gură, din spusele vedetei, nu este atât de eficientă precum sunt uleiurile.

foto: ravepad.com

Frumusețea lui Jennifer Lopez posedă o rețetă complexă! J. Lo și-a dorit dintotdeauna un aspect natural, de aceea dietele i-au fost insuficiente. Vedeta folosește uleiul de grapefruit pentru a-și reduce pofta de mâncare și, în mod direct, greutatea corporală, după cum scrie Daily Mail. Nu este un secret că mirosind uleiul de grapefruit preț de 15 minute, de 3 ori pe zi, îți poți reduce considerabil apetitul.

foto:  lifestyle.com.au

foto: lifestyle.com.au

Catherine Zeta-Jones își face măști din miere și băi cu bere pentru o podoabă capilară de invidiat. „Miros ca un butoi cu bere după aceste proceduri, dar sunt foarte bune pentru părul meu”, recunoaște vedeta. Această băutură, deși alcoolică, conține multe vitamine și proteine care îi conferă un păr strălucitor.

foto: bossip.com

foto: bossip.com

Deși are aproape 30 de ani, Lady Gaga își face zilnic lifting pentru față și gât, folosind benzi speciale.

foto: chordarea.com

foto: chordarea.com

Știți deja că Victoria Beckham nu zâmbește aproape deloc în fotografii, dar asta, din spusele ei, se întâmplă nu pentru că vedeta nu vrea să-și  rideze fața, ci pentru că vrea să-și arate atitudinea serioasă față de lumea designului. Potrivit The Hollywood Reporter, vedeta și-a făcut un tratament facial cu placentă ovină, la fel cum a făcut și Kim Kardashian. Nu este de mirare: placenta animalelor conține celule stem bogate în nutrienți, care repară și revitalizează celulele. Un astfel de tratament costă până la câteva sute de dolari, deci poate fi „prietenos” oricui.

foto: 77wallpapers.com

foto: 77wallpapers.com

Distribuie articolul: