Ashton Kutcher și Mila Kunis visează la o nuntă cu adevărat regească și locația aleasă de ei pentru a-și transforma acest vis în realitate este, nici mai mult, nici mai puțin decât palatul Kensington din Londra, conform publicației britanice Daily Star.

Cei doi actori sunt prieteni apropiați cu nepoata reginei Elisabeta a II-a, prințesa Beatrice și cu prietenul acesteia, Dave Clark, prin intermediul cărora încearcă să-și organizeze nunta la palatul Kensington.

„Amândurora le-a plăcut nunta regală a lui Kate și William și își doresc ceva similar. Nu țin neapărat să fie o nuntă cu prea mult fast, dar vor să se desfășoare într-o locație istorică. Prințesa Beatrice le-a sugerat palatul Kensington, iar Mila și Ashton au fost imediat de acord. Nunta va fi discretă și nu vor fi mulți invitați. Doar câțiva prieteni apropiați și membri ai familiilor”, a declarat o sursă citată de publicația britanică.

După căsătorie Ashton (35 de ani) și Mila (30 de ani) doresc să ducă o viață liniștită, de familie. “Ashton și Mila își doresc foarte mult să aibă copii, iar primul lor copil ar putea fi conceput chiar în reședința regală, în noaptea nunții”, a mai adăugat sursa citată.

Sursă: realitatea.net

Distribuie articolul: