Celebritățile hollywoodiene și-au numit fetița lor Wyatt Isabelle Kutcher. Micuța s-a născut la 1 octombrie 2014 și a creat un adevărat „val” de emoții pozitive pe Internet. În seara în care s-a născut Wyatt, tatăl acesteia, Ashton, a publicat o serie de fotografii, lăsând presa să ghicească în care dintre acestea apare adorabila lui fetiță.

„Aici e fotografia fetiței mele pe care o tot așteptați. Ei bine, una dintre ele este. Acum puteți opri elicopterul, care tot face ture de-asupra casei noastre, vă rog mult, avem totuși o fetiță care doarme aici! Și e foarte drăguță”, a scris Ashton pe o rețea de socializare în seara în care au ajuns acasă de la maternitate.

De fapt, marele „mister” a fost spulberat atunci când Mila Kunis a publicat pe pagina ei de Instagram, o imagine în care apare ea și micuța Isabelle.

Cei care stau cu ochii pe aceste vedete, au descoperit recent, o fotografie, postată în Ajun de Revelion, în care Ashton este costumat în „purceluș”, iar Mila într-un „iepuraș” (personaje ale desenul animat Winne the Puh) și o au în brațe pe fetița lor.

Această imagine, la scurt timp a creat o controversă între presă și actorul hollywoodian. Astfel, ca reacție, revistele de mare anvergură (Daily Mail, People ș.a.) au renunțat la articole care o aveau în calitate de titlu.

Doar o singură revistă a rămas pe poziție și nu s-a lăsat de materialele lor, ba chiar mai mult, aceștia și-au permis să posteze o imagine recentă a starului Ashton, împreună cu fiica acestuia – Isabelle, pe care o poartă într-un cangur pentru bebeluși.

Micuța de trei luni, stă liniștită în brațele tatălui său, privind direct în obiectivele camerei, care a „prins” imaginea. „E incredibilă, e adorabilă”, declară Ashton, despre fetița sa, pentru Daily Mail. Nici despre soția lui, starul nu a uitat să menționeze: „E cea mai minunată mamă. Merg la muncă în fiecare zi și…  și ea e… perfectă. Mi se pare că este absolut extraordinară”.

Sursa: gimmeshowbiz.combreathecast.com