Dacă unele femei din industria modelingului se laudă cu forme voluptoase, altele posedă mâini frumoase și folosesc această calitate pentru a câștiga bani! Americanca Ashly Covington este modelul perfect! Deja mai bine de 10 ani pozează pentru a promova branduri celebre și pentru a dubla mâinile actrițelor din filme și reclame. Cum arată mâinile ei, dar și cum a fost angajată Ashley, vedeți mai jos!

Ashly Covington este Hand Model deja de 14 ani și practică această meserie de dimineață și până seară, iar pentru a-și păstra mâinile frumoase și îngrijite, aceasta nu-și scoate mănușile aproape deloc. Celebritatea lui Ashly se exprimă și prin faptul că mâinile sale înlocuiesc, pe ecran, mâinile celebrelor modele și actrițe ca Adriana Lima, Charlize Theron și altele. Cei care promoveză branduri ca Dior, Maybelline, Rolex sau Sephora știu de frumusețea mâinilor ei!

Și mai surprinzător este faptul că Ashly a fost atrasă întâmplător în această industrie. Era chelneriță atunci când un agent de publicitate a observat cât de frumoase sunt mâinile ei! Modelul are, în prezent, 37 de ani și este în continuare solicitată pentru campanii de promovare. Mâinile sale au fost imortalizate atât în producții foto, cât și video. De când nu mai este chelneriță, viața ei s-a schimbat considerabil.

La fel de impresionant este și faptul că Ashley are o bunică născută în 1930, care, în tinerețea sa, a fost Hand Model și promova mașinile de scris. Anume din acest motiv femeia glumește pe seama faptului că mâinile i-au fost „lăsate drept moștenire” de la bunica sa.


Pentru că a fost nevoită să pozeze în diferite contexte, Ashly Covington a ținut în mâini chiar și șerpi vii. Și mai provocatoare apar mâinile ei atunci când modelul pozează atingând pe cineva. I-a luat foarte mult timp pentru ca să învețe mișcările corecte și pentru ca să pozeze ca un model profesionist. Pentru o singură fotografie reușită, femeia este nevoită să atingă unul și același obiect de zeci și sute de ori.

În ciuda faptului că locuiește la New York, meseria o impune să călătorească prin toată țara, pentru a participa la diverse ședințe foto. Uneori, atunci când merge prin magazine, își recunoaște mâinile pe afișe publicitare.

Foto: Facebook, dis.dump.fm

Distribuie articolul: