E uimitor cum tocmai fiul din flori al Terminatorului seamănă cel mai bine cu el! Şi acum ne mirăm cum de Joseph Baena, copilul lui Arnold Schwarzenegger, este cel care i-a moştenit pe deplin trăsăturile fizice.

Joseph s-a născut din relaţia tatălui său cu bona celorlalţi fraţi ai săi, Mildred, și este pe drept cuvânt urmaşul lui Arnold, la pachet cu părul blond, trăsăturile ferme ale feţei şi acea construcţie musculoasă incredibilă a trupului.

E adevărat că tânărul petrece multe ore la sala de forţă şi a făcut un scop din a fi copia fidelă a celebrului său tată, dar şi fără toate aceste eforturi, Arnold Schwarzenegger nu şi-ar fi putut ascunde mult timp ultimul născut, din cauza unei asemănări fizice izbitoare.

Recent, mezinul Terminatorului a refăcut două dintre celebrele poziţii din bodybuilduing pe care tatăl său le prezenta în concursuri. Şi, la cei 22 de ani ai săi, Joseph Baena chiar aduce mult cu imaginea din tinereţe a tatălui său – chiar dacă acesta a dus bodybuilduingul pe culmile Mister Olympia!

Aceasta nu este prima dată când Joseph Baena îşi imită tatăl la sala de forţă. El şi-a făcut un obicei din a le arăta fanilor săi internauţi imagini similare, spre deliciul iubitorilor acestui sport, dar şi spre mândria tatălui său.

Sursa: Okmagazine.ro