Astăzi, ambele sunt două femei de succes, Andreea Marin este o femeie de afaceri și o prezentatoare de nota 10, iar Laura Cosoi - un model și o actriță cunoscută în România. Acum, le poți vedea într-un video de colecție care datează din 1994.

Laura Cosoi a postat pe blogul său un filmuleț în care ea avea doar 12 ani, iar Andreea Marin – 20. Iată ce a scris actrița:

Cu mare drag îmi amintesc de copilărie și mai ales de clipele când dansul era viața mea. Primul interviu i l-am acordat Andreei Marin pentru emisiunea „Trimbulinzii” difuzată pe TVR 1. Îl aveam alături de mine pe Olariou Ionuț (John) primul partener de dans, dar și pe mamica mea care ne-a antrenat. Am participat la foarte multe concursuri de dans sportiv atât în țara cât și peste hotare, am fost în cantonamente, festivaluri. Chiar și primii bani i-am câștigat tot din dans. Obișnuiam să fac demonstrații la evenimente speciale (nunți, balurile bobocilor etc.).
De-a lungul anilor simt că am acumulat o experiență bogată și sunt sigura că am devenit omul de azi datorită oamenilor pe care i-am întâlnit, care au crezut in mine și m-au împins de fiecare dată de la spate, făcându-mă să îmi doresc să fiu din ce în ce mai bună. Ionuț (partenerul meu) și mama (în calitate de antrenoare de data asta) sunt doi oameni care au contribuit cu mult la tot ce însemn eu azi. Va mulțumesc pentru grijă și răbdare!

„Mama a păstrat cu sfințenie pe casetă, interviul dat și cum am reușit să-l transpun în format digital m-am gândit să ți-l arăt. Acest material mă face să mă gândesc că deși eram tare mică (12 ani) avea deja responsabilitatea unui sportiv de performanță. Nu sunt mamică încă, dar atunci când voi fi mi-aș dori să îmi ghidez copilul spre performanță într-un domeniu pe care și-l va alege. Disciplina, responsabilitatea, rigurozitatea, pasiunea și dragostea ne fac cu adevărat oameni „mari”, nu?”, a mai adăugat Laura.

Distribuie articolul: