Fiica Doinei Sulac, Nicoleta are deja 10 ani și pe zi ce trece, fetița seamănă tot mai mult cu mămica sa. 

Interpreta Doina Sulac o tratează pe Nicoleta nu doar ca pe o fiică, între ele persistă o relație puternică de prietenie, mai ales că, fetița seamănă leit cu mămica sa.

11014862_818833848204218_8217694393144972012_n

Doina se afișează cel mai des pe internet sau în public alături de fiica sa, iar de fiecare dată când apare în vizorul presei, nu ezită să dezvăluie ce activități mai are micuța Nicoleta.

Artista investește foarte mult în educația copilului său, de aceea ne așteptăm ca Nicoleta să-i calce pe urme mamei și bunicului său, maestrului Nicolae Sulac, mai ales că fetița face studii muzicale la Liceul „Ciprian Porumbescu”.

Anterior, Doina a declarat pentru Unimedia că„ fata mamei este lider în familia noastră, este dictatorul care ne spune ce să facem”.

„Fiica mea este cel mai bun exemplu pentru mine. Este foarte diferită de mine și nu știu cui îi seamănă. Pe ea n-o minte nimeni. Este cu picioarele pe pământ”

Chiar dacă va avea studii muzicale, Doina este o mamă modernă și o va lăsa pe Nicoleta să-și aleagă de sine stătător propria vocație.

„Până la urmă, ea va alege cine să devină. Orice ar decide să facă, va fi doar în favoarea ei”  a declarat Doina.

Foto: Facebook.com/doina.sulac

Distribuie articolul: