Imagini exclusive făcute de la înălțime a conacului din Bel-Air a cuplului J-lo și A-Rod, ne face să descoperim o proprietate spectaculoasă, potrivită unor vedete de această talie. Nici nu putea arăta altfel, atâta timp cât valorează 28 milioane de dolari.

Recent cei de la Dailymail au publicat imagini cu vila de lux în care locuiește unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ai momentului. Conacul a fost procurat de către Jennifer Lopez încă în 2016, iar anul trecut logodnicul ei, Alex Rodriguez, s-a mutat cu ea și copiii săi.

Reședința de 28 de milioane de dolari este o adevărată oază cu temă hawaiană, completată cu o plajă cu nisip și un amfiteatru în aer liber cu 100 de locuri, loc în care, se speculează că cei doi ar planifica să-și organizeze nunta privată.

Vila este dotată cu 7 dormitoare și 13 băi , are un lac verde cu pești koi și o oază naturală cu ma hawaiană cu o colibă de tip Tiki și chiar și o plăjă vu nisip privată.

 

Interpreta de 50 de ani și sportivul de 44 de ani sunt împreună din 2017, iar în martie anul curent ei s-au logodit. Cuplul de aur de la Hollywood au o avere combinată de peste 750 de milioane de dolari.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

Sursa: Dailymail.co.uk