Nicoleta Nucă nu este doar un om al talentului, ci și un om al semnificației. Ține la tatuajele sale și ori de câte ori vrea să-și mai adauge pe piele un semn protector sau puternic simbolic, merge la tatoo-artist. Azi, Nicoleta a publicat pe internet o poză în care își scoate în vileag inscripția de pe dosul brațului stâng. Ce alte tatuaje mai ascunde frumoasa basarabeancă, vedeți mai jos.

Precum vă spuneam și mai sus, pe brațul stâng, Nicoleta Nucă are o inscripționat un citat în limba latină: „Qui cantat bis orat”. În traducere, acesta înseamnă „Cel care cântă, se roagă de două ori”.

foto: facebook

foto: facebook

Acesta nu este unicul tatuaj al Nicoletei. Pe spate, cântăreața are un tatuaj vertical, din hieroglife chineze.

Pe un alt braț, Nicoleta și-a tatuat un simbol căruia i se mai spune „Ochiul lui Horus” – un simbol antic egiptean al puterii regale și protecției de cele rele. Ochiul lui Horus  (numit ochiul minții, al adevărului absolut) este un simbol protector, aducător de înțelepciune, claritate și luciditate purtătorului. Se zice că dacă te folosești de puterile sale îți poți îndeplini orice dorință atât în plan material, cât și în cel sentimental.

Nicoleta Nucă mai are și un tatuaj închinat mamei sale, Indira. „I love you, Mom” este textul pe care îl conține acest tatuaj.

Lista nu se încheie aici. Pe corpul Nicoletei mai poate fi observată și o crenguță de sakura. Acest desen este tatuat pe una dintre glezne.

Foto: Facebook, captură Jurnal TV

Distribuie articolul: