Te-ai plictisit de rutina zilnică? Vrei ceva nou, interactiv și distractiv? Atunci avem soluția perfectă! Îți prezentăm cele mai interesante evenimente, la care poți merge pe final de săptămână. Fie că o faci alături de prieteni, familie sau chiar de unul singur, noi îți dorim un weekend mi-nu-nat!

Evenimente pentru copii

1.Crazy Bubble Show

Sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 11:00, toți copilașii sunt așteptați în fața Filarmonicii Naționale, acolo unde va avea loc un show grandios de baloane de săpun. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru participanți, magicieni, concursuri și premii.

copii 1

2.Kids Run Day

Pe 30 septembrie 2017, în cadrul celui de-al treilea Maraton Internațional Chișinău, vor avea loc curse de alergări pentru copii. Cei mici vor putea cuceri distanța de 200 de metri și vor putea ocupa un loc pe piedestal conform categoriei de vârstă în care se încadrează. Cursă de antrenare se va desfășura pe 17 septembrie, la ora 9:30, în parcul Valea Morilor. Locul întâlnirii: intrarea în Aventura Park. Înregistrarea se face AICI.

copii 2

Evenimente pentru tineri

1.Curs intensiv Facebook și Instagram

Din 14 septembrie, de 2 ori pe săptămână, joi la ora 18:00 și sâmbătă la ora 10:00, în cadrul Business Centrului „Le Roi”, vor avea loc cursuri practice și strategice de Facebook și Instagram. În cadrul acestora vei putea afla despre: aplicații și instrumente utile Facebook & Instagram; case-uri Content și Ads Facebook & Instagram; șabloane editabile pentru postări; tempalate pentru metrici și analiză rezultate. Vezi agenda AICI.

tineri 1

2.Closing Party 2017

Un eveniment creat celor ce au iubit cu adevărat calitatea în această vară. Show-ul va dura 2 zile în aer liber, cu cei mai buni DJ, muzică de calitate și distracție până în zori. Evenimentul va avea loc între 15-17 septembrie la Grand Terrace.

tineri 2

3.Student Fest

Vineri, 15 Septembrie începând cu ora 19:00 ești invitat la cel mai mare festival de cultură studențească – „Student Fest”, care își propune să unească în același loc și timp studenții tuturor universităților din Moldova. Vino la „Student Fest ” cu colegii de facultate pentru a te distra în compania celor mai tari DJ și a faimoasei trupe The Motans. În cadrul festivalului vei avea parte de:
muzică bună și mult drive; concursuri și premii pe măsură și expoziții și discuții despre viața studențească. Prețul unui bilet este de 100 de lei.  Evenimentul va avea loc la str. Columna 170.
– cât și multe altele.

tineri 3

Evenimente de familie

1.Latin Dance Night at 2nd Avenue

Școala de Dansuri din Chișinău – Felicidad Latina și 2nd Avenue Chișinău vă invită să petreceți frumos timpul liber. Vă așteaptă dansuri, comunicare, distracție și schimb de experiență alături de oameni prietenoși. Se va dansa Kizomba, Salsa, Bachata, Zouk, Son, Cha Cha Cha, Rumba și Reggaeton. Evenimentul va avea loc la adresa: bd. Moscova 2, ora 20:30. Intrare gratuită.

familie 1

2.Cucuteni 2017 – un dialog între trecut și viitor

Cucuteni International Art Camp vă invită cu drag să admirați expoziția „Cucuteni 2017: Un dialog între trecut și viitor”. În cadrul expoziției vor fi expuse 58 lucrări excepționale de ceramică și pictură ce reproduc cultura Cucuteni, realizate de cei mai talentați artiști din peste 16 țări ale lumii, precum Moldova, România, Egipt, Azerbaidjan, Coreea de Sud, Letonia, Lituania, Polonia, Franța, Olanda, Statele Unite ale Americii, Vietnam, Indonezia, Bulgaria, Turcia și Rusia. Expoziția va avea loc la hotelul „Radisson Blu”, în perioada 16-21 septembrie 2017.

familie 2

3.Campionatul Mondial Bodyguard 2017

Campionatul Mondial „Bodyguard – 2017” în premieră la Chișinău! Pe 17 septembrie 2017, Vă invităm la cea mai grandioasă competiție a gărzilor de corp din întreaga lume. Evenimentul va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale și va reuni cele mai tari echipe din 16 țări. În PMAN vor fi organizate spații comerciale, catering și divertisment. Intrarea publicului va fi liberă! Pentru detalii, accesați pagina evenimentului.

familie 3

4.Chișinău Gentleman’s Ride 2017

Duminică, 17 septembrie, motocicliști îmbrăcați în costume clasice vor aduce multă viteză pe străzile Chișinăului. Toți doritorii de a participa, dar și de a urmări cursa pe două roți pe bd. Dacia 47/6, începând cu ora 12:00.

familie 4

5.Cook Live Music & Food Fest 2017

Coca-Cola te invită pe 17 septembrie la Coke Live Music & Food Fest, în parcul Dendrariu, orele 15:00. Anul acesta, Cook Live te va duce pe toate cele 7 continente, fără a părăsi parcul Dendrariu. Pe teritoriul evenimentului vor fi amenajate zone specifice, fiecare dintre ele înglobând bucătăria, cultura și veselia fiecărui continent. Europa, America de Nord, Asia, Australia, Africa, America Latină, Antarctida sunt cele mai fierbinți și apropiate destinații turistice. Pe scenă veți vedea atât artiști de top, precum și artiști tineri cu un mare potențial.

familie 5

Evenimente pentru femei

1.Școala de Liderism

În perioada 15-17 Septembrie, Women Democracy Network organizează Școala de Liderism pentru femei. În cadrul instruirii vei învăța cum să acționezi în situații dificile, de ce oamenii au nevoie de lideri și multe alte lucruri extrem de interesante pentru o carieră de succes în politică! Detalii AICI.

femei 1

2.Atelier de nutriție Ediția a doua

Îți dorești o alimentație corectă pentru copilul tău? Te numești un părinte responsabil? Știm foarte bine că la baza dezvoltării unui copil stă anume alimentația. Hai să ne strângem la Ediția a II a atelierului de nutriție: Meniuri inteligente pentru mame conștiente. Cum să hrănim copii acasă, ținind cont de alimentația acestora la școală sau gradiniță? Este oare suficientă măncarea pe care o primește copilul la gradiniță sau scoală? Ce alimente le oferim copiilor ca să completăm neajunsurile alimentației din școli și grădinițe? Răspunsul la aceste întrebări le veți afla pe durata atelierului.

Citește și: Atelier de nutriție pentru părinți: Creați obiceiuri alimentare sănătoase pentru întreaga familie!

femei 2

3.Mindfulness pentru părinți și copii

Pe 16 septembrie, ora 13:00, în cadrul Institutului de Fizică Aplicată va avea loc evenimentul „Mindfulness pentru părinți și copii”. În cadrul atelierului veți afla ce este inteligența emoțională și cum ne ajută emoțiile să ne cunoaștem, ce este empatia și cum o modelăm copiilor noștri, tehnici de relaxare și gestionare a emoțiilor, dar și alte subiecte importante.

femei 3

4.Mămicile creează

Un eveniment dedicat mămicilor și viitoarelor mămici va avea loc pe 16 septembrie. Fundația DPC vă invită să petreceți o seară de sâmbătă perfectă, unde veți socializa prin artă în compania altor mămici. Prețul biletului este de 180 de lei. Detalii AICI.

femei 4

Foto: Facebook.com