Fostul solist al trupei O-Zone, în amor cu o interpretă cunoscută din Rusia. Arsenium a lansat recent colaborarea sa cu Sati Kazanova – un clip plin de imagini fierbinți cu cei doi, care arată ca niște adevărați îndrăgostiți. Piesa este produsă la Moscova de moldoveanul Alex Brașovean, stabilit acolo deja pentru procesul de creație.

„До Рассвета” – așa se intitulează noua melodie produsă de Alex Brașovean și interpretată de Arsenium în duet cu frumoasa rusoaică Sati Kazanova. Videoclipul melodiei conține scene de amor, pline de fericire și culoare dintre cei doi artiști. Producătorul piesei, proaspăt stabilit la Moscova, și-a schimbat și numele pentru mediul artistic – Alex DaVia – așa veți auzi de el de acum încolo.

Alex ne dezvăluia această viitoare colaborare încă din iarnă, atunci când ne-a declarat că și-a mutat oficial studioul de producție la Moscova.  „Am făcut deja o piesă cu Natalia Podoliskaya. Momentan lucrez cu Timur Rodriguez, Sati Kazanova și cu Niusha. Sper ca în curând să auziți rezultatele muncii noastre”, ne-a declarat Alex DaVia la final de ianuarie.

Ne întrebăm, este doar un videoclip în care Arsenium și Sati au jucat foarte bine sau se ascunde ceva și după cortinele muzicii pe care o fac?

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: