Deja de o bună perioadă de timp, Arsenie Todiraș se află în Federația Rusă, acolo unde continuă să cânte solo și să amintească lumii că a fost un membru al trupei O-Zone. Tot acolo, a lansat recent piesa „Do Rasveta” în colaborare cu interpreta Sat Kazanova, plus varianta „Porque te amo”, a aceleiași melodii. N-a trecut mult și basarabeanul a lansat o nouă melodie. De data asta, este vorba de un single în limba engleză, însoțit de videoclip și denumit, generic, „Bella Bella”

„Sunt atât de fericit să împărtășesc cu voi noua mea piesă cu videoclip „Bella Bella”. Chiar vă urez să trăiți cea mai frumoasă vară de până acum. Sper să vă bucurați de ea și să dansați pe ritmurile ei măcar atâta, cât am dansat eu, în timp ce am produs-o”, mărturisește Arsenie Todiraș, pe contul său oficial de Facebook.

Noua piesă a solistului basarabean conține versuri în limba engleză, semnate de Arsenium și melodie compusă de Arsenium în colaborare cu producătorul de muzică și compozitorul Alex Davia, care colaborează cu mai multe celebrități din Federația Rusă, printre care: Sati Kazanova, Nikolai Baskov, Irina Dubcova și alții. Videoclipul piesei în stil pin-up a fost încărcat pe YouTube pe 15 iunie și este semnat de casa de discuri ELLO.

Arsenium a pregătit cu minuțiozitate lansarea acestui single, iar despre toate noutăție și participările sale la evenimentele mondene de Rusia, solistul își informează fanii prin contul său oficial de Instagram.

Amintim că precedenta melodie lansată de artist chiar primăvara trecută, în colaborare cu Sati Kazanova, numără vizualizări record. Acesta a fost vizualizat de circa 21 de milioane de internauți din întreaga lume.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: