Fiul pe care Arnold Schwarzenegger îl are cu fosta lui menajeră începe să semene pe zi ce trece mai bine cu musculosul său tată, fapt surprins de curând de către paparazzi americani. Este sportiv și e foarte arătos, mai sexy chiar decât propriul tată. La începutul acestei săptămâni, Joseph Baena, fiul rezultat din aventura extraconjugală pe care Arnold Schwarzenegger a avut-o cu fosta sa menajeră, a fost fotografiat ieri, la terminarea antrenamentului echipei de înot a liceului pe care îl urmează.

Tânărul este mândrul posesor al unui corp parcă sculptat, lucru perfect vizibil grație maioului destul de decoltat pe care Jospeh îl purta atunci când a fost surprins de paparazzi mergând spre casă alături de mamă lui, Mildred. Asta cu doar o zi înainte ca adolescentul să aniverseze împlinirea vârstei de 16 ani.

Și cu toate că moștentește de la mamă aspectul tipic latin, este clar că structura osoasă a feței se aseamănă cu cea a celebrului său tată, Arnold Shwarzenegger. Jospeh face parte din echipa de înot a liceului, fiind specializat pe stilul fluture.