Moldoveanca Arina Sato-Ababii a învăţat să trăiască după obiceiurile japonezilor. De zece ani, femeia şi-a aranjat toate obiectele de prin casă astfel, încât, să corespundă regulilor feng-shui. Acest lucru îi permite să trăiască în armonie cu universul şi să atragă succesul de partea sa. În exclusivitate, la PentruEa aflaţi câteva sfaturi de la Arina cum puteți avea o casă „prietenoasă”, care să atragă bunăstarea de partea voastră.

1 Oglinzile nu trebuie să aibă ieşire directă afară.

Cel mai periculos obiect pe care-l avem în casă este oglinda. Dacă n-ai pus corect acest element, atunci ai de pierdut multe. Oglinda în orient reprezintă sufletul omului, ei niciodată nu dăruiesc oglinzi. Pentru că odată ce te-ai atins de o ea, ţi-ai arătat sufletul şi ea face parte din tine.

Atunci când aranjezi o oglindă în casă, ai grijă ca lumina ei să nu iasă direct afară, pentru că toată fericirea se va reflecta în stradă. Fericirea ta va pleca din casă. Oglinda trebuie protejată de un perete.

2 Lumina trebuie să se reflecte în toată casa.

Lumina, de asemenea, este foarte importantă atunci când o instalăm, trebuie să avem grijă ca nu cumva colţurile odăii să rămână întunecate.Pentru că în colţurile întunecate se va strânge energie negativă. Toate certurile, supărările rămân în pereţi, iar colţurile sunt cele mai periculoase, din acest motiv ele şi pot prinde cel mai des mucegai.

3 Mesele trebuie să fie lipite de perete

Masa de la bucătărie neapărat trebuie să aibă un punct în care contactează cu ceva, minunat este să fie lipită de perete, să aibă un schimb de energie cu ceva. Acest lucru aduce bogăţie în casă, niciodată nu-ţi vei pune întrebarea ce să pui pe această masă, pentru că ea ar trebui să fie mereu plină.

4 Evitaţi să puneţi televizorul în dormitor

Dormitorul este atât de intim încât nici flori nu este voie să aduceţi acolo. Dar televizorul este chiar periculos pentru sănătate dacă e pus în dormitor. Poate provoca hipertensiune, dureri de cap, distonie vasculară. În general, nici prize electrice nu trebuie să fie acolo.

5 Alegeţi mobilă din lemn natural.

Este adevărat că nu fiecare îşi poate permite acest lucru, dar este recomandat să avem energie vie în casă. Perdelele sunt obligatorii şi ele, este o barieră psihologică de lumea externă, de lucrurile negative. Perdelele trebuie să fie atât la geamuri cât şi la uşi, ca să vă protejaţi neapărat.

Distribuie articolul: