Exact la mijlocul verii, Pepe a decis să facă o escapadă la mare împreună cu soția și câteva cupluri de prieteni. Copiii, deocamdată, au rămas acasă, așa că Ionuț Nicolae Pascu și Raluca se distrează pe cinste la plajă. Cine credeți că-i împletește cosița lui Pepe?

pepe look

Știam că Pepe își purta părul crescut și dat drumul , însă asta s-a întâmplat până exact acum un an, când interpretul a apărut pe scena showului „Splash, vedete la apă” cu un hairstyle nou: păr tuns, cu excepția creștetului.

De atunci, și-a lăsat acel păr să crească și continuă să-l prindă în coadă de cal sau cosiță. E un stil care îi place și i se potrivește, pentru că îi conferă un aer „latino”. Ionuț Nicolae Pascu poartă mai mult culoarea albă la haine, care contrastează cu culoarea părului, dar și cea a pielii bronzate.

page

Ieri, Pepe a încărcat pe contul său de Facebook un filmuleț care îl ilustrează la mare, în compania soției sale. Raluca apare în film împletindu-i cu grijă cosița soțului său. E un fel, al Ralucăi, de a-și alinta jumătatea.

Amor #Dominicana !!! 🙂

Posted by Pepe on 15 Iulie 2015

Tot ieri, chiar din vacanță, Pepe a lansat cea mai nouă piesă a sa, în colaboare cu Tamy. Aceleași ritmuri latino, într-o piesă denumită „Dominicana”. Piesa nu e semnată de Ionuț Nicolae Pascu. Muzica aesteia a fost scrisă de Alexandru Serbu (Bolero), Emanuela Oancea și Ester Alexandra Crețu, în timp ce la versuri a muncit Emanuela Oancea. „Dominicana” este o piesă de dragoste și exotism în aclași timp.

Foto: captură Antena 1, facebook

Distribuie articolul: