A vrut să-şi pună pe roate propria afacere, dar cu două zile până la deschiderea Federaţiei de Kangoo Jumps din Moldova, a descoperit că are o tumoare de 3,8 cm la creier. Acum, ea are nevoie de cca 50 de mii de euro pentru operaţie şi un tratament în Israel. Operaţia este una urgentă, iar fiecare secundă care trece, înseamnă apropierea de comă. Iată de ce vă invităm să facem un bine comun şi să o ajutăm pe această tânără, Natalia Colesnic. Haideţi să oprim timpul şi să-i dăm o şansă la viaţă! Natalia Colesnic este o tânără ambițioasă de 28 de ani, care este foarte aproape de a-și îndeplini marele vis: acela de a aduce sportul Kangoo Jumps și în Moldova. În perioada ultimelor pregătiri de inaugurare a clubului sportiv Kangoo Jumps la Chișinău, Natalia a aflat că suferă de o tumoare la creier.

Medicii îi dau șanse mari de vindecare Nataliei, doar în cazul în care aceasta va urma o intervenție chirurgicală peste hotare, cât mai urgent. Suma acestei intervenții e mult prea mare, iar Natalia are nevoie de ajutorul tău, pentru a aduna peste 50 de mii de euro.

 

Natalia Colesnic practică de doi ani și jumătate Kangoo Jumps și are ambiția de-ai învăța și pe moldoveni să ducă un mod de viață sănătos, dar pentru a-și împli acest vis, are nevoie de sprijinul nostru. Luptă cu boala sa pentru a aduce acest sport în Moldova și spune că o va face cu orice preț. 

 

Te invităm duminică, 7 aprilie începând cu ora 17.00, la Karaoke Pink Martini (Chişinău, bd. Negruzzi 3) unde vei putea asculta piese în interpretarea lui Adrian Ursu, Cristina Scarlat, Samir, Elena Javelea, Andi Bănică și Irina Remesh şi alţi artişti.

Intrarea este liberă. Tot ce trebuie să faci este sa-ţi cumperi orice îţi ajunge buzunarul de la 100 la 2000 de lei.
Vei putea servi prăjituri apetisante, dar şi bucate pe orice gust, 50% din banii colectaţi pe consumaţie vor fi donaţi de Pink Martini, Nataliei.

Irka Shoes va veni cu o prezentare a colecţiei noi de încălţăminte, iar cei care vor vrea să faca un bine, îşi vor cumpăra o pereche de pantofi la preţuri mai mici decît cele de piaţă. 50% din banii colectaţi vor fi donaţi acestui caz.

Te aşteaptă suprize şi licitaţii de lenjerie intimă, curele, produse italieneşte – toate la preţuri accesibile.

Haideţi să o ajutăm pe Natalia!

Invitaţii vor avea posibilitatea să cânte şi ei la karaoke, pentru a putea colecta suma atât de necesară Nataliei.

Vă promitem că vom face o petrecere de zile mari, pentru ca un om să-şi implinească visul – cel de a trăi şi de a crea!

Puteți dona bani pentru Natalia pe următoarele conturi:

For payments in USD please indicate:

57. BENEFICIARY’S BANK:

59. IBAN:

59. BENEFICIARY’S NAME:

JSCB “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca”

SWIFT CODE: EXMM MD 22

MD74EX0900002252631588US

COLESNIC NATALIA

  

For payments in EUR please indicate:

57. BENEFICIARY’S BANK:

59. IBAN:

59. BENEFICIARY’S NAME:

JSCB “EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca”

SWIFT CODE: EXMM MD 22

MD55EX0900002252631588EU

COLESNIC NATALIA

  

For payments in MDL please indicate:

57. Banca beneficiara:

Codul bancii BIC:

Cont bancar:

Beneficiar:

Cod fiscal:

BC “EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca” SA Filiala 9

EXMMMD22422

2252631588MD

COLESNIC NATALIA

2001048321559

Partenerii evenimentului de caritate:


Distribuie articolul: