Într-un interviu pe care ni l-a oferit chiar recent, Olguța Verbițchi - interpreta de 15 ani, de la Cruzești, ne asigura că în maxim un deceniu, se vede ajunsă la Hollywood. Visul Olgăi e cât se poate de realizabil chiar în 2017, când adolescenta planifică să evolueze la o competiție importantă de peste ocean: World Championships of Performing Arts.

„În 10 ani, mă văd la Hollywood!” O adolescentă din Cruzești cucerește juriile internaționale cu vocea sa

„World Championships of Performing Arts” se va desfășura în perioada 30 iunie – 9 iulie, în Long Beach, California, iar pentru a ajunge tocmai pe coasta de Vest a continentului Nord-American, Olga, alături de mentorul ei de la Centrul Vocal SIS N BRO, trebuie să facă rost de cca 5150 EUR.

Cu acest scop, pe platforma guvern24.md a fost realizată și o pagină specială, pe care e prezentată lista de cheltuieli necesare pentru evoluția la campionat:

„Olga Verbițchi va reprezenta Moldova la Hollywood”

Talentata adolescentă, care s-a înscris și la competiția X Factor România, are în palmares o mulțime de premii și participări muzicale la competiții importante ca: concursul municipal „Star Rain”; concursul republican „Poți fi o stea”; concursul republican „Chișinău Star, Moldova Star”; festivalul internațional Mamaia Copiilor, show-ul televizat „Ring Star” ș.a.

O moldoveancă de 15 ani i-a cucerit pe Delia și solistul din Carla’s Dreams la X Factor România

La sfârșitul acestei veri, Olga a adus acasă Grand Prixul de la Festivalul Internațional „MusicForKids”, desfășurat în România, iar în semn de victorie, a obținut și dreptul de a particpa la Campionatul Mondial de Performing Arts 2017 – cel mai mare eveniment de artă desfășurat la Hollywood.

Olga, îți urăm succes în atingerea scopului. Vocea ta trebuie să ajungă la Hollywood!

Festivalul Internaţional „MusicForKids”, câștigat de o moldoveancă (Video)

Foto: Arhiva Personală, O & J Studio