Locuitoarea orașului Penza, Rusia a fost desemnată oficial femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Recordul acesteia a fost înregistrat și în Cartea Recordurilor. Ekaterina Lisina măsoară 2 metri și 5 centimetri, dar întreaga planetă a fost uluită nu de înălțimea sa, ci de a picioarelor -1,32 metri.


Ekaterina nu și-a început nicidecum cariera prin a fi model. Aceasta este extrem de pasionată de sport, în special de basket. Ulterior, a decis că, totuși, modelingul este ceea ce vrea să facă. Astăzi, Lisina are parte de o mare popularitate: participă la diverse inteviuri, ședințe foto și emisiuni TV. Invitată la un show din Marea Britanie, prezentatorul a fost nevoit să urce pe câteva trepte pentru a reuși să apară alături de ea în cadru. Spune, însă că înălțimea nu reprezintă un impediment pentru ea:

„Nu am probleme în viața personală. Am o mulțime de admiratori, numărul cărora crește în fiecare minut. De mine se pot apropia doar bărbații care au încredere în sine. Ceilalți nici măcar nu îndrăznesc”, a declarat modelul.

O postare distribuită de Ekaterina Lisina🇷🇺 (@ekaterina_lisina15) pe

Chiar și așa, tânăra a dezvăluit că trece printr-o serie de greutăți, având asemenea picioare lungi:

„Cel mai complicat este în avion. Asta pentru că dacă nu merg în clasa business atunci sunt nevoită să scot picioarele înafara scaunului, iar așa încurc stuardesele să deservească oamenii. Da, și pantaloni este foarte greu să găsesc. De fapt, hainele pe care le port trebuie mereu să le cos.”

Ekaterina Lisina are 29 de ani și 90 de kilograme. Iată mai multe imagini cu rusoaica.

Foto: Instagram.com