De-a lungul anilor a fost un etalon de frumuseţe, mai ales că se număra printre puţinele figuri de la Hollywood care n-au căzut în capcana operaţiilor estetice. Dar cum arată în prezent?

În pictoriale este mereu perfectă! Deşi are deja 49 de ani, J.Lo are o siluetă de invidiat, iar secretul ei o alimentaţie corectă şi hidratarea corespunzătoare. Cel puţin aşa spune ea, dar să fie această realitatea?

Care e adevăratul ei secret? Răspunde prompt nevoilor corpului ei! De patru zile, J.Lo ţine o dietă fără carbohidraţi ori zahar. Durata întregii diete este de zece zile, iar artista este hotărâtă să meargă până la capăt. Recunoaşte, însă, că-n perioada aceasta a resimţit mai mult foamea şi că asta îi afectează starea de spirit.

„E mai greu decât credeam. Mi-e foarte, foarte foame. În primele 24 de ore de când mă ţin departe de carbohidraţi şi zahăr, am învăţat multe despre zahăr şi ce impact are acesta asupra corpului tău şi simt nevoie să stau departe de el”, spunea ea, într-o postare pe Instagram.

Citește și: Jennifer Lopez și iubitul ei lansează o nouă provocare: 10 zile fără zahăr și carbohidrați. Vezi cum se descurcă (Foto)

Distribuie articolul: