Englezoaica Emma Haslam, de 95 de kilograme, a uimit Marea Britanie cu dansul la bară, pe care l-a prezentat în cadrul sho-wului  “Britain’s Got Talent”. Emma i-a lăsat cu gura căscată pe jurați, după ce a desfășurat adevărate acrobații la bara metalică, instalată pe scena concursului.

Deși are 27 de ani, greutatea Emmei a ajuns până la 95 de kilograme. Cu toate acestea, dansul la bară este un adevărat hobby pentru englezoaică.

Chiar dacă inițial arăta suspect ceea ce vroia să facă Emma desculță, de îndată ce și-a început evoluția, aceasta a stârnit valuri de emoții atât în rândul juraților, cât și în rândul publicului din sală.

Jurații Simon Cowell, David Walliams, Alesha Dixon și Amanda Holden au rămas pur și simplu perplecși de performanța demonstrată de Emma la bara de dans. Jurații au lăudat-o și i-au dat credit de încredere, afirmând că este un model și pentru celelalte femei din țară.

După evoluția pe care a avut-o pe scenă, Emma a mărturisit că a încercat să promoveze, în acest mod, dansul Pole pentru femeile de toate dimensiunile, afirmând că vrea să fie apreciată pentru ceea ce face.

Jurata Amanda Holden i-a spus Emmei următoarele: ”Pentru că ai ajuns acolo sus și ai avut o încredere atât de mare în corpul tău, ești un exemplu pentru toate fetele din țără.”

Și Alesha Dixon a lăudat-o pe Emma, declarând: ”Nu contează ce dimensiuni ai. Ești genială în ceea ce faci.”

Foto: http://www.mirror.co.uk/, dailymail.co.uk

Distribuie articolul: