Noua imagine L’Oreal nu are nici 20 de ani și nici 40! Celebra companie de cosmetice va purta noua imagine a actriței Helen Mirren, după cum informează „The Daily Mail”. Vedeta de 69 de ani va încerca să dărâme stereotipul conform căruia frumusețea este sinonimă doar cu tinerețea!

Helen Mirren este considerată drept una dintre cele mai frumoase actrițe trecute de vârsta de 50 de ani. Această femeie, care atrage lumea ca un magnet, consideră că bătrunețea nu este decât o provocare a vieții, pe care trebuie s-o înfrunți cu pieptul înainte!

Pare straniu, dar începi să te simți mult mai confortabil, chiar dacă în timp, ai tot mai puține motive ca să faci asta. Când sunteți tineri, nu de puține ori vă plângeți de paranoie și de subapreciere. Cu timpul, însă, vezi aceste lucruri mult mai ironic”, a mărturisit, într-un interviu, actrița care consideră că glamour-ul nu are vârstă în modelling. 

Pentru telegraph.co.uk, actrița a declarat: „Nu m-am considerat niciodată o femeie superbă, dar m-am îngrijit mereu și îmi doresc să rămân anume așa.”

Noua ambasadoare a brandului de cosmetice va aduce cu sine și o nouă abordare a vârstei în industria frumuseții, promovând mai degrabă mesajele anti-îmbătrânire în rândul femeilor. 

Contractul pare să o mulțumească destul pe actriță: valoarea acestuia prezintă o sumă generoasă, de 9 milioane de lire sterline. 

De obicei, companiile de cosmetice aleg, în calitate de personalități reprezentative, vedete de până la vârsta de 40 de ani. De notat că anterior, însă, L’Oreal a fost reprezentat de către celebrități mai tinere: Cheryl Fernandez-Versini, de 31 de ani, Blake Lively, de 27 de ani și chiar mai vârstnice decât Helen Mirren: Jane Fonda, de 76 de ani, Diane Keaton, de 68 de ani și Hugh Laurie, de 55.

Menționăm că Helen Mirren este laureată a premiului Oscar pentru rolul reginei Elisabeta a Angliei.

Foto: smartwiki.orgsmartwiki.org

Distribuie articolul: